Левски приключи есенния си полусезон със загуба от Лудогорец за

...
Левски приключи есенния си полусезон със загуба от Лудогорец за
Коментари Харесай

Футбол или естетическа гимнастика?

Левски завърши есенния си полусезон със загуба от Лудогорец за Купата на България. Така " сините " бързо сдадоха трофея, още на осминафинал. Левски направи слаб полусезон и резултатите го потвърждават. Отборът на Станимир Стоилов записа ново европейско леке в историята на клуба, откакто отпадна от малтийския Хамрун на своя стадион. Левски загуби Суперкупата на България. А в този момент е в черна серия без победа за състезание. Един триумф против аматьорския Вихрен (Сандански) за два месеца е едно огромно нищо. Провалът е налице, колкото и някои да се пробват да го неглижират и да ни повтарят по какъв начин " сините " играят прелестен, доста верен футбол, но нямало шанс. Влизаш в " Google ", пишеш efbet Лига - класиране. Там ти демонстрират първите 5 тима в таблицата. Не виждаме Левски. Шести са. С 30 точки, на 14 зад водача ЦСКА. Който не играе извънземен футбол, само че печели и натрупа точки.
 Снимка 594812
Източник:

Наскоро националният ни тим по естетическа гимнастика стана международен първенец. Ако се доверим на анализатори, коментатори, почитатели на Левски също по този начин, май момчетата на Станимир Стоилов демонстрират повече хубост на зеления терен, в сравнение с Христиана Ковачева и другите девойки в залата. Е, в последна сметка се помнят резултатите. А те са такива, че грандът Левски за последните 14 години ще има във витрината си единствено една Купа на България. Да, пристигнала против ЦСКА. Но също по този начин пристигнала след никакъв футбол от страна на двата тима и един гол след рикошет. 14 години нищо! Нито у нас, нито в Европа. С изключение на конфликта с ПАОК и отстраняването на гърците. Което беше последвано от Хамрун.
 Снимка 573292
Източник:

За " синя " България Станимир Стоилов е икона. Каквото и да се случва, той не е отговорен за нищо. Той е най. Както и публиката, която заделя от залъка си, подарява и избавя. Хубаво, хората оказват помощ. Но за какво Левски не беше изпратен от дълго време при дилетантите с толкоз доста отговорности? ЦСКА и Локомотив (София) бяха. Веднага. Не и Левски. Въпреки, че неведнъж чувахме от шефовете в клуба, че не се заплаща на Национална агенция за приходите. И по този начин, Левски беше оставен в елита. Сега ще пристигна новият притежател от чужбина и пари ще има. Но всички ще помнят какво и по какъв начин се случи до идването му. Имаше ли двоен критерий за Левски и ЦСКА, всеки самичък да реши за себе си.
 Снимка 598033
Източник:

Мъри не е отговорен за нищо, към този момент уточнихме това. Но по какъв начин по този начин треньор от сходна класа не научи футболистите си да извършват добре дузпи? Тази част от играта се трансформира в нова поличба за " сините ". Те отпаднаха от Хамрун с дузпи, изгубиха финала за Суперкупата от Лудогорец с дузпи. Вчера сдадоха и Купата, откакто в последната минута бранителят Кордоба подсети за тази поличба, пращайки топката от бялата точка високо над вратата пред агитката на Левски. Защо не би Ивелин Попов, един Стоилов знае.
 Снимка 595135
Източник:

Това е равносметката за тима през този есенен полусезон. Оценката би следвало да бъде доста, доста ниска. И не минава с това по какъв начин Станимир Стоилов нямал футболисти. Има задоволително имена в Левски. След като твърдиш, че се играе футбол-шампанско, значи имаш реализатори. Но футболът не е единствено красива игра. Той също по този начин е централизация и манталитет. А отговорни за неуспехите са всички. Да, в това число и канонизираният треньор. 2022 година приключва със смесени усеща за клуба от " Герена ". Новата година идва с очаквания и пари от новия притежател. Мисията въпреки всичко е изпълнена - не разрешиха на Левски да бъде при дилетантите и да банкрутира. Нов път с триумфи на терена и години на почистване на задълженията - скоро ще разберем...
 Сделката за Левски е реалност,
Сделката за Левски е реалност, " сините " имат нов мажоритарен притежател!

" Юнайтед груп " ще ръководи клуба посредством дъщерната си компания " Спорт Републик "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР