Левски приема Ботев (Враца) в двубой от 23-ия кръг на

...
Левски приема Ботев (Враца) в двубой от 23-ия кръг на
Коментари Харесай

Левски трябва да затвърди възхода си срещу опасен опонент

Левски приема Ботев (Враца) в дуел от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30.

Срещата е значима и за двата тима - " сините " преследват място в шестица, до момента в който футболистите на Даниел Моралес се целят оставане в елита. В предишния кръг играчите на Станимир Стоилов стопираха отрицателната си серия от 11 турнирни мача без победа, почнала още през предходната есен. " Сините " удариха като посетители с 2:0 отбора на Хебър (Пазарджик) и се върнаха на победния път, като в този момент против момчетата на Моралес ще преследват нови три точки.

" Положението в Левски е спектакъл " Сълза и смях " "

Феновете са комплицирани

В тима на Мъри с травма е само младата вяра Асен Митков, до момента в който всички останали са на линия. В последните време в клуба върви напрежение, което се задълбочи след конференцията на притежателя Наско Сираков в четвъртък и последвалия след 24 часа брифинг на старши треньора Стоилов. В началото на идната седмица е планувана нова конференция, като е прекомерно евентуално Мъри да не седне до Сираков, съгласно думите на самия ментор.
 Мъри Стоилов: Не съм лъгал! Имахме предложения за над 6 милиона, няма да участвам на конференцията с Наско Сираков!
Мъри Стоилов: Не съм лъгал! Имахме предложения за над 6 милиона, няма да участвам на конференцията с Наско Сираков!

" Слугувахме на избрани хора, а не на истината! "

Същевременно Ботев (Враца) е в напредък, като за последните три кръга футболистите на Дани Моралес записа две победи - шест извоювани точки след 1:0 над ФК ЦСКА 1948 и 1:0 над Славия. Между двата триумфа пристигна провалянето от Спартак (Варна) на " Коритото ". Добрите игри напролет отдалечиха врачани от алената зона, само че до края на сезона има задоволително време, с цел да се постанова да внимават.

Главен арбитър на срещата е Драгомир Драганов, с помощници Мирослав Симеонов и Христо Хаджийски. С ВАР ще се занимават Радослав Гидженов и Николай Чакъров. Работата на реферите зорко ще следи Йордан Гулев.
 Мъри напуща Левски през лятото?
Мъри напуща Левски през лятото?

Треньорът на " сините " е мощно мечтан от няколко кипърски клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР