Левски победи Национал с 4:2 в среща от 13-ия кръг

...
Левски победи Национал с 4:2 в среща от 13-ия кръг
Коментари Харесай

Левски се справи с Национал при 17-годишните

Левски победи Национал с 4:2 в среща от 13-ия кръг на Елитната група до 17 години. " Сините " започнаха мощно срещата и поведоха в 15-ата минута след ужасно изпълнен директен свободен удар на Никола Бандев. 

Последваха още няколко положителни шанса за гол, само че вратарят на Национал Никола Златинов се изяви с хубави спасявания. 

В 41-вата минута страхотна офанзива на Левски бе приключена с хубав прехвърлещ удър на Кристиян Йовов и Левски поведе с 2:0. Само 60 секунди по-късно гостите се върнаха в мача, откакто настоичивите дейности на Деян Нешков доведоха до гол.

Втората част стартира още веднъж с напън на домакините и в 55-ата минута Алекс Александров се озова на добра позиция и с глава направи резултата 3:1. Последва разпределяне в редиците на Левски и Национал понижи резултата, голмайстор за " зелените " бе Данаил Михайлов. 

Четвърт час преди края на постоянното време гостите бяха покрай равнене. След удар на Йоан Янев топката се отби от гредата, а при добавката Атанас Кехайов сподели необикновен инстикт. 

Все отново в продължението на мача " сините " затвориха мача с гол на резервата Ангел Тодоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР