Левски отново е разцепен на две така, както бе и

...
Левски отново е разцепен на две така, както бе и
Коментари Харесай

Левски пак се разцепи на две, треньорът Костов отвори Кутията на Пандора

Левски още веднъж е раздвоен на две по този начин, както бе и в самото начало на сезона и по същия метод, по който е от април насам. Месец след края на европейските вечери лагерите на стадион „ Георги Аспарухов “ са все по този начин два. И този път пукнатината сред двете страни е голяма, не се вижда и по какъв начин ще се построи мост, с цел да се срещнат посредата, предава novsport.com.
Изказването на старши треньора на отбора Николай Костов след триумфа с 1:0 над Етър отвори Кутията на Пандора. Наставникът обществено скочи на Сектор Б – трибуната с най-темпераментните почитатели на тима. Забележката му бе обвързвана със запалените димки и факли при започване на второто полувреме. В тях той съзря следващия метод на последователите за митинг против управлението, с което са във война след раздялата със Станимир Стоилов и Иво Ивков.
„ Нашите почитатели в Сектор Б би трябвало да помислят какво въздействие има това върху играчите ни – изясни треньорът пред камерите. – При състояние, че таман намерихме движение, дори имахме три удара и спряхме играта за 7-8 минути. Не го бях планувал изобщо. Интересно ми е този митинг по кое време ще завърши. Не е прелестно, това въздейства на нашите играчи.„ Левски е безконечен “ е обърнато назад. На мен ми е тъпо за това, към този момент би трябвало да се откри някакво решение. Аз повече съм умислен върху тези неща, в сравнение с върху играта. Разваляме празничната конюнктура. Тука участват доста деца, аз едвам дишах през тези минути. Огорчен съм от тия неща. Даже не можах да се изкефя от успеха “.
Редно е да се спомене, че в думите на Костов има доза истина, тъй като сходни прекъсвания на играта в миг, когато тимът е притиснал противника, не са в помощ на играчите. Случвало се е и преди, не е нещо ново. Костов обаче е първият, оповестил се гласно против тях. Проблемът бе методът, по който експертът реши да се изрази – неоправдателен и индикативен, че двете страни не гледат в една посока. Мнението на експерта с нищо няма да спомогне за по-добрата естетика в клуба. Напротив, занапред ще има ответна реакция по един или различен метод. Самите последователи още веднъж се настроиха едни против други в обществените мрежи, като част от тях поддържаха наставника, до момента в който другите осъдиха.
Тук някъде е редно да се направи и още една вметка – Костов е треньор в България, а на Балканите е по този начин и той би трябвало най-добре да го знае. В Казахстан може да е по-различно. Факли, димки, фойерверки има на всеки огромен стадион в Сърбия, Турция, Румъния, Хърватия. Това се случва всеки уикенд в дуелите на грандовете. А в случай че някой реши да дава образец със Западна Европа, дано първо ревизира събитията от уикенда в Амстердам и реакцията на почитателите на Аякс в дербито с Фейенорд.
Генерално Костов си вкара огромен автогол, настройвайки цяла една естрада против себе си. А интервалът за него въобще не е подобаващ, в случай че въобще има подобен. За „ сините “ предстоят мачове със Славия, Лудогорец, ЦСКА, Черно море, Берое, ЦСКА 1948, Ботев Пд и Локомотив Пд и е повече от любопитно какъв брой точки ще прибави столичният гранд към актива си в края на тази поредност. Ако изгубените са повече от извоюваните, обстановката в клуба единствено ще се утежнява. Кутията на Пандора още веднъж е отворена и напрежението на стадион „ Георги Аспарухов “ ще бъде по-осезаемо и от това на запалена димка в разгара на пиротехническо шоу.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР