Левски очевидно ще има доста големи проблеми след раздялата си

...
Левски очевидно ще има доста големи проблеми след раздялата си
Коментари Харесай

И асистентите на Хубчев искат да получат пълна неустойка

Левски явно ще има много огромни проблеми след раздялата си с Петър Хубчев. Той упорства да получи голяма наказателна клауза, защото има контракт до идващото лято. Претенциите на Хубчев са да вземе 360 хиляди лв..

На този стадий Хубчев е корав в позицията си и даже е оповестил, че е подготвен да даде Левски на ФИФА, единствено и единствено да си вземе парите, осведоми " Меридиан Мач ". Наставникът не се трогва от обстоятелството, че клубът е в сериозна финансова рецесия.

Това обаче не е всичко. Оказва се, че същите искания имат и помощниците на Хубчев - Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. Те също желаят да получат цялостните заплати до края на контрактите си, с цел да разтрогнат предварително. Всеки от тях получава по 10 хиляди лв. на месец, което оформя общата сума от още 360 хиляди лв.. Нещо повече, Георги Донков е подписал със " сините " с немския си паспорт, което няма да разреши на Левски да приключи взаимоотношенията си с някогашния нападател съгласно българското законодателство. Подобен е казусът и с Петър Хубчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР