Левски обмисля да си върне Станислав Иванов. 23-годишният футболист вече

...
Левски обмисля да си върне Станислав Иванов. 23-годишният футболист вече
Коментари Харесай

Левски ще се пробва да върне Станислав Иванов

Левски обмисля да си върне Станислав Иванов. 23-годишният футболист към този момент е свободен сътрудник, откакто на 13 януари (петък) приключи контракта си с Чикаго Файър, предава “Тема Спорт ”. Крилото реши да скъса с отбора, с цел да си откри нов тим, в който да получава повече игрово време. 

Според последната информация при започване на декември е имало диалог сред двете страни, само че “сините ” не могли да предложат финансова оферта, с която да привлекат Иванов в състава си. В случай, че футболистът направи отстъпки в претенциите си, ще се стигне до договаряния. При ново разминаване обаче крилото ще се принуди да си откри тим отвън България.

Иванов мина в Чикаго Файър през декември 2020 година, подписвайки контракт за две години с алтернатива за още една. Тогава Левски прибра към 300 000 евро, а крилото изигра 26 мача в американската МЛС лига и означи един гол при триумфа на тима си против Ди Си Юнайтед с 2:0. Неколкократно в този интервал Иванов беше придружен от травми, които го стопираха от опцията да разгърне цялостния си капацитет.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР