Левски най-сетне успя да запише победа. Столичният тим стори това

...
Левски най-сетне успя да запише победа. Столичният тим стори това
Коментари Харесай

Левски спечели най-сетне, а Уелтон хвърли смут с изказване

Левски най-накрая съумя да запише победа. Столичният отбор стори това против Тузла Сити от Босна и Херцеговина – 2:0 в турския курорт Белек. Столичани трябваше да почакат за триумфа, като годината стартира с 3 провали. Преди това „ сините “ бяха отстъпили поредно на унгарския Вашаш (2:3), украинския Олександрия (2:3) и косовския Дукажини (1:2).

Треньорът Николай Костов заложи на състав, в който фигурираше новото попълнение Фабио Лима, а титулярен вратар бе Николай Михайлов. Бразилска композиция сред Цунами и Рикардиньо приключи с гол на втория за 1:0 по-късно повече от 30 минути футбол.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC LEVSKI / ПФК ЛЕВСКИ (@pfclevskiofficial)

Второто попадение пристигна в 55-ата минута, когато Мартин Петков завоюва дузпа за българския отбор. Самият той се нагърби с осъществяването и бе прецизен за 2:0 с удар в долния ляв ъгъл. Следващата инспекция на „ Левски “ е на 30 януари против чешкия Баник (Острава). Чехите са сериозен съперник. В този дуел ще си проличи дали играчите на Костов са се поучили от грешките в първите мачове.

След дуела звездата на Левски – Уелтон разбуни духовете след изявление по отношение на бъдещето си. „ Не желая да разясня. Тук съм, с цел да играя, а другите неща ги оставам на управлението. Не съм на 100 %, само че ще работя всеки ден, с цел да съм във форма. Ние вършим всичко допустимо, с цел да осъществим дилемите на треньора. Не мога да обещая нищо. Аз съм тук и благодаря на всички почитатели, само че съм тук, с цел да направя най-хубавото за тима “, разяснява спекулациите за негов евентуален трансфер. „ Ще се опитам да вкарам оптимално доста голове, само че най-важното е отборната игра. Важен е тимът “, приключи той.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР