Левски най-после се сдоби с играч, от който лъха на

...
Левски най-после се сдоби с играч, от който лъха на
Коментари Харесай

Георги Миланов - необходимият лидер на Левски

Левски най-сетне се снабди с състезател, от който лъха на футбол. Това е главният извод от последните две срещи на " сините ". И в случай че още се чудите - за Георги Миланов приказваме.

29-годишният халф бе притеглен преди към две седмици и незабавно бе хвърлен в багра. Беше най-хубавият в редиците на столичани против Арда, както и нощес при успеха над Царско село. Още с първите си докосвания на топката със синия екип Миланов загатна, че го може. Без да е играл близо година и половина незабавно се открои от останалите си съотборници. А това не приказва доста добре за тях.
 Снимка 543228
Източник:

Георги играе със пристрастеност, хъс и неотстъпчивост. Със " сърце и душа ", както пеят последователите на славния клуб, чийто цветове пази. И в двата мача, когато трябваше да бъде сменен, ясно личеше яростта и яда на лицето му от обстоятелството, че не може да е на терена и да пази " синята " фланелка. Няма по какъв начин държанието му да не болести и останалите му съотборници. Няма по какъв начин това да не ги извади от апатията, която ги беше обзела.

През годините сме виждали по какъв начин на " Герена " идват футболисти с качества. Загатват за тях при започване на престоя си, след което се сливат с ситуацията и стават безлични. Миланов обаче дава тип на момче с темперамент и упоритост да се завърне в огромната игра. А какво по-добро поле за изява от най-славния български клуб.
 Георги Миланов: Усетих тръпката да съм състезател на Левски
Георги Миланов: Усетих тръпката да съм състезател на Левски

" Знам през какво са минали тези момчета, бяха с разрушена душeвност "

Добри думи заслужава и управлението на " сините ". Бавно и мудно, само че въпреки всичко съумя да осъществя един стойностен трансфер. Друг е въпросът за какво не поканиха Миланов да тренира с тях през цялото време на подготовката, откакто са имали концепция да го привлекат. Сега сигурно би бил подготвен за цялостен мач.

Левски имаше потребност от водач като Георги Миланов. Да приказва с дейностите си на терена, а не пред медиите или в обществените мрежи. Така може да вдигнеш съотборниците си, които са с разрушена душeвност. Не с високопарни приказки, а когато стъпиш на терена да си кръгла нула...
 Снимка 543226
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР