Левски нападна остро БФС и президента на организацията Борислав Михайлов.

...
Левски нападна остро БФС и президента на организацията Борислав Михайлов.
Коментари Харесай

Левски: Господин Михайлов, послушайте съвета ни и си вървете завинаги!

Левски атакува остро БФС и президента на организацията Борислав Михайлов. Сините го направиха с публично послание. Повод е. Санкцията беше наложена поради прегрешения в мача против ЦСКА-София.

„ Нека да е изцяло ясно. Не искахме особено отношение, нито привилегии, а да бъдем еднообразно третирани с всички други клубове. Не го получихме. Затова каним нашите последователи да изпълнят стадиона на идващия мач с „ Ботев “ (Пловдив)..

Сините поддържаха Борислав Михайлов на последния конгрес на БФС. „ Заради 40 години другарство “, сподели тогава мажоритарният акционер Наско Сираков. Явно обаче ситуацията се трансформира.

„ Стоически изтърпяхме съдийските насмешки с „ Левски “ в мачовете с „ ЦСКА 1948 “ и „ Локомотив “ (София). Решихме да се концентрираме върху личните си неточности.
Няма, обаче, да приемем искания за праволинейност от страна на футболната ни централа и нейните комисии само на гърба на „ Левски “. Поне до момента в който не получим явен отговор на няколко въпроса.Защо на „ ПФК Левски “ не бе предоставена опция да се запознае с отчета на дежурния пратеник след мача с „ ЦСКА-София “ и на другите документи по преписката, да участва посредством собствен представител на съвещанието на комисията или най-малко да показа мнение? Защо преградихте изцяло пътя ни за отбрана? Ние и досега не знаем въз основа на какви обстоятелства е наложено наказването.Защо за по-тежки нарушавания първичната глоба, наложена на „ Локомотив “ (Пловдив) от два мача без аудитория, бе напълно анулирана? Забележете, с решение на Апелативната комисия, която необикновено по какъв начин откри жалбата за позволена при съществуването на безумния по своята същина, само че другояче явен текст на чл.53, алинея 2, б. д от Директива за птиците, съгласно който единствено решения на ДК, с които се постановат санкции за повече от две срещи отнемане от домакинство, подлежат на обжалване.Колко „ кардинален “ и старателен в отчета си бе дежурният пратеник на мача на 29 август 2022 година, когато на стадиона в Борисовата градина летяха предмети към делегацията на гостуващия отбор? Защо тогава не последва сходно наказване?Кога Дисциплинарната комисия ще стартира да следва европейските правила и процедура при определянето и налагането на санкции, вместо телефонното право?
Все риторични въпроси, на които БФС няма отговор “, написа още в обръщението.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР