Левски на 90% ще задържи с нов договор халфа Андриан

...
Левски на 90% ще задържи с нов договор халфа Андриан
Коментари Харесай

Стана ясно как в Левски са убедили Краев да преподпише

Левски на 90% ще задържи с нов контракт халфа Андриан Краев. Контрактът на национала, който прави страховит сезон, изтича през лятото. Двете страни имаха търкания по време на договарянията, откакто стана ясно, че Лудогорец има интерес към полузащитника. На " Герена " обаче са съумели да убедят Анди да остане, употребявайки 4 коза.

Първият от тях е, че са му предложили двойно нарастване на заплатата. Второ - капитанската лента, която постоянно да стои на ръката му. Трето - съглашение за продажба в чужбина, в случай че клубът получи оферта от закрепена сума, тоято не е прекомерно висока, а самият футболист каже " да " за трансфер. Тук приказваме за джентълменско съглашение, а не такова вписано в контракт. Четвърто - " сините " прибегнали до проблема " Неделев ".
 Левски и Краев си стискат ръцете
Левски и Краев си стискат ръцете

Преговорите с футболиста са на финалната права

По-конкретно от " Герена " са обяснили на Краев, че отиде ли в Лудогорец, ориста му ще е като на някогашната звезда на Ботев (Пд). Припомняме, че халфът, който играеше ужасно в Коматево, отиде в Разград при започване на годината, а от този момент съвсем не играе. Пропадането му костваше и мястото в националния тим на България.

Босът на Левски Наско Сираков обяснил на Анди, че в Разград не го желаят поради качествата му, а тъй като имат потребност от българи, с цел да изпълнят условията за картотекиране и в случай че отиде там, ще бъде твърда запаса, а ще играят чужденците. На " Герена " се приказва, че последният коз е бил най-убедителен за упования нов контракт на Краев.
 Божинов се намеси в проблема сред Левски и Краев
Божинов се намеси в проблема сред Левски и Краев

Сестрата на някогашния национал е гадже на аса

Вероятно Левски доста скоро ще разгласи публично подновяването на договора на играча. Същото важи и за този на Кристиан Димитров, който също е в напреднали договаряния да преподпише, а те са позитивни.

По-различна е обстановката с Жереми Петрис, който отхвърли първото предложение на Левски и изиска неуместно висока заплата. Наскоро той възобнови договарянията си с Левски, само че към този момент не е толкоз несъмнено дали " сините " изобщо желаят той да остане.

Французинът не демонстрира добра форма в последно време, откакто стартира акцията с травма. Онзи ден точно той носи най-голяма виновност за головете на Крумовград, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР