Левски може и да отпадна рано от евротурнирите, но клубът

...
Левски може и да отпадна рано от евротурнирите, но клубът
Коментари Харесай

Левски започна преговори с бившия нападател на Манчестър Юнайтед Федерико Македа!

Левски може и да отпадна рано от евротурнирите, само че клубът има желание да притегли двама класни футболисти. ТОПСПОРТ разбра името на единия, който е задоволително прочут на футболната публика. Става дума за предишния през Манчестър Юнайтед нападател Федерико Македа. В момента острието е свободен сътрудник, откакто договорът му с Новара изтече при започване на юли.

Той е препоръчан на Левски, а клубът към този момент е влезнал в договаряния с сътрудниците на тарана. Македа е изслушал първичното предложение на " сините ". Готов е и за среща с президента Спас Русев. Нещо повече - предходната седмица футболистът е провел телефонен диалог със звездата на Левски Габриел Обертан, разпитвайки го за обстановката в клуба.

Преди време Македа отново бе препоръчан на Левски, само че тогава клубът не прояви интерес. Сега обаче е друго, имайки поради, че в предни позиции обстановката е неуверена. Левски има Серджиу Буш, Станислав Костов и младия Илия Димитров, само че първите двама не бележат доста.

27-годишният Македа е минал през много тимове. Неговата кариера стартира обещаващо в Манчестър Юнайтед, където италианецът вкара шампионски гол преди няколко сезона за " алените дяволи ", а медиите му чертаеха блестящо бъдеще. До такова обаче не се стигна, въпреки че последваха редица прехвърляния в клубове като Сампдория, Щутгарт, Бирмингам и Нотингам.

 Славиша Стоянович няма да дебютира в Левски против Черно море
Стоянович няма да дебютира в Левски против Черно море

48-годишният се контракти с клуба за 1+1 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР