Левски Лукойл обърна Балкан Ботевград в дербито на Националната баскетболна

...
Левски Лукойл обърна Балкан Ботевград в дербито на Националната баскетболна
Коментари Харесай

Левски Лукойл обърна Балкан в скандален мач

 Левски Лукойл отпразнува купата с гневна чалга, Тити дере гърло на
Левски Лукойл обърна Балкан Ботевград в дербито на Националната баскетболна лига в столичната зала „ Универсиада “. Левски Лукойл изоставаше с цели 23 точки, само че съумяха в последна сметка да завоюват със 77:73.

Двубоят ще се запомни с множеството скандални обстановки. На трибуните домакините бяха подкрепяни от доста футболни почитатели, част от които потеглиха на разпра със скромната агитка на Баркан. Наложи се да влиза жандармерия, с цел да укроти пристрастеностите.

Оператор на националната телевизия е бил уцелен с бутилка, като не е траял да снима срещата. По думите на кореспондент на медията наличието в бутилката несъмнено не е било вода, а друга напитка с жълтеникав цвят, като съгласно уеб страницата на Балкан става въпрос за урина.

На паркета също беше горещо. Срещата за Балкан не приключиха Александър Гаврилович, Миливое Мийович, Микейл Хопкинс и Крис Минков. Хопкинс беше водещият изпълнител за гостите преди изгонването си. В идващия кръг Левски Лукойл гостува на Берое, до момента в който Балкан приема Спартак Плевен.

Треньорът на гостите Небойша Видич избухна остро против съдийството и цялата система в българския баскетбол, която съгласно него работи в интерес на Левски Лукойл, а преди този момент на Лукойл Академик.

" Това е срамотия и цирк. Видях боязън в очите на съдиите, когато водехме с доста. Направиха всичко Левски Лукойл да не загуби. Останалите тимове са заслон за това Левски Лукойл да е първенец, само че помнете думата ми - най-после Балкан ще победи ", закани се изнервеният Видич.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР