Левски има своята Хубава Елена. За разлика от древногръцката си

...
Левски има своята Хубава Елена. За разлика от древногръцката си
Коментари Харесай

Елена Паришева изгря на „Герена“: Бившата певица тръпне при дебюта на Попето

" Левски " има своята Хубава Елена. За разлика от древногръцката си съименничка, тя не пали войни, а събира възхитени погледи на " Герена ".



" Сините " почитатели към този момент се радват на наличието на Елена Паришева на стадиона. Съпругата на Ивелин Попов изгледа последните два мача на тима - злополучното отпадане от " Хамрун " и успеха с 4:0 над " Хебър ". В тях звездата на " Левски " записа дебют - първи минути с екипа на родния отбор изобщо и първо полувреме в шампионата.

По време на дуела с малтийците Елена беше съпроводена от близки. Мачът с " Хебър " изгледа сама . Тя бе заела място в журналистическата ложа много преди първия съдийски сигнал. Събра погледите с къси дънкови панталонки и безукорен външен тип.

 

 Елена на

Елена на " Герена " при 4:0 над " Хебър "

Видимо преживяваше всичко, което се случва на терена, като се израдва на трите гола през първата част. След началото на второто полувреме хубавицата гледаше още по-трепетно, тъй като Попов изигра първите си публични минути за " Левски " в Първа лига. С съвсем дебютното си допиране той се регистрира с асистенция към Георги Миланов за 4:0. И си завоюва аплодисментите на половинката.

 

 Елена бе измежду огромните звезди в попфолка

Елена бе измежду огромните звезди в попфолка

Елена е огромната опора на Попето и го поддържа при всяко негово решение по отношение на кариерата му. Тя застана до него, когато реши да се прибере в България и да облече екипа на родния си клуб макар ниската заплата, която ще получава.

" Не съм разглеждал другите предложения. Взехме решение, че би трябвало да се завърнем в България. Когато Станимир Стоилов ти се обади, е чест ", показа Попов при идването си на " Герена ".

Всъщност Елена приготви почитателите за прехвърлянето по-рано. За Великден тя боядиса яйца в синьо и с " Л " на тях, намеквайки бъдещето на Ивелин.

Въпреки прибирането на фамилията в България Паришева не счита да възобновява певческата си кариера. Елена бе измежду най-големите звезди в попфолка, преди да се отдръпна от сцената, с цел да последва Попов в чужбина. Двамата имат наследник и щерка. Освен това движат и сполучлив бизнес, с който красивата футболна половинка е много заета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР