Левски има проблем, който не е във фокуса на сините

...
Левски има проблем, който не е във фокуса на сините
Коментари Харесай

Квотата за чужденци тегне над Левски

Левски има проблем, който не е във фокуса на " сините " и техните последователи, само че стартира да тегне със сериозна мощ, написа " Мач Телеграф ". И той е обвързван с квотата за играчи отвън Европейски Съюз. Както е известно на " Герена " имат човек допълнително и всякога един би трябвало да бъде отвън групата. Засега изборът в множеството случаи се пада на еднакъв състезател - Дарлан. И съгласно осведомени тази обстановка е почнала да му писва, гласи още информацията. 

Засега нисичкият халф стиска зъби, само че не е ясно дали ще продължи да приема това с лекост. Особено, когато ще би трябвало да гледа в профил мачове, за които всички мечтаят - против Лудогорец и ЦСКА. Засега той се избави на два пъти - против Локомотив Пловдив и Хебър. Тогава отвън групата останаха надлежно Роналдо и Рикардиньо. 

В Левски се надяват, че казусът ще бъде решен през октомври, когато се чака Уелтън и Цунами да получат български паспорти. До тогава обаче пред Николай Костов ще стои задачата да успокоява Дарлан или различен от играчите отвън Европейски Съюз, на който ще реши да не разчита за даден мач. 

Засега Хосе Кордоба, Уелтън и Цунами са със статута на твърди титуляри и едни от най-важните играчи в тима. Роналдо също не се пипа, откакто докара Левски до бараж за Лига на конференциите с попадението против Апоел Беер Шева. Рикардиньо пък е единственият чист централен нападател в тима, откакто възобновяване на Билал Бари продължава. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР