Левски има да решава още един солиден казус преди Андриан

...
Левски има да решава още един солиден казус преди Андриан
Коментари Харесай

Левски се отказва от Петрис, за да задържи своя капитан

Левски има да взема решение още един стабилен проблем преди Андриан Краев да преподпише контракта си с клуба. „ Мач Телеграф “ научи, че халфът на „ сините “ е сложил на шефовете изискване заплатата по новия контракт да не е по-малка от тази, която вероятно ще взима Жереми Петрис. Припомняме, че контрактите и на двамата изтичат в края на сезона, а столичани договарят към този момент много време за подновяването им.

Това изискване на Краев действително блокира договарянията с Петрис, който упорства за голямо нарастване на заплатата си, с цел да преподпише. Исканията на халфа, който към този момент носи капитанската лента на отбора, са надалеч по-малки, само че претенциите на французина го карат да не бърза с подписа.

По-вероятно е Левски да се откаже от Петрис, с цел да преподпише с Краев. В противоположен случай „ сините “ ще би трябвало да усилят с доста парите за халфа, който кардинално към този момент е приел едни финансови условия.

Твърди се, че Андриан Краев би трябвало да преподпише до края на месеца със „ сините “, а до момента не го е направил точно поради условието на Петрис да не взима повече от него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР