Левски и малайзийския Джохор не доиграха приятелския си мач, който

...
Левски и малайзийския Джохор не доиграха приятелския си мач, който
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Прекратиха контролата на Левски заради нагли малайзийци!

Левски и малайзийския Джохор не доиграха приятелския си мач, който е финален за „ сините “ на дубайска земя. След малко повече от 50 минути игра дуелът бе преустановен след няколко конфликта при резултат 0:1 за първенеца на Малайзия.

От самото начало на срещата малайзийците действаха много безочливо и предизвикаха футболистите на Станимир Стоилов. Освен това, играчите на азиатския отбор влизаха много остро в краката на противниците си от Левски. Джохор поведе в 25-ата минута след хубав удар на Хуан Мунис в близкия ъгъл. В началото на второто полувреме напрежението взе връх и се стигна до няколко тежки конфликта, което докара до преустановяване на срещата за няколко минути. Играчите на Левски се прибраха в съблекалните. Впоследствие се взе решение дуелът да бъде преустановен. 

Левски стартира по-активно дуела и след две минути игра Филип Кръстев пое топката наоколо до наказателното поле и стреля, само че ударът му попадна право в обсега на вратаря, а той безпроблемно избави.

В седмата минута Филип Кръстев центрира от свободен удар, само че никой от неговите съотборници не съумя да допре топката и Сийхан Хамзи избави.

Две минути по-късно се наложи Хамзи да се намесва за трети път. Патрик-Габриел Галчев центрира добре отдясно, Ивелин Попов засече с глава, само че ударът му бе слаб и не заструдни стража на Джохор.

В 19-ата минута Хосе Кордоба извърши нарушаване на към 25 метра от вратата, за което получи жълт картон. Изпълнението не бе положително, топката се отклони в стената и Пламен Андреев безпроблемно улови.

В 21-ата минута Андриан Краев работи нестабилно в наказателното поле и даде отлична опция на малайзийците за гол, само че последвалият удар бе отразен по доста добър метод от Пламен Андреев.

Джохор излезе напред в резултата след 25 минути игра. В защитата на Левски се стигна до недоразумение сред Галчев и Сундберг, топката стигна до Хуан Мунис, който стреля мощно в близкия ъгъл и благодарение на страничния дирек прати топката неспасяемо в мрежата на Пламен Андреев.

В 31-ата минута Роналдо проби през центъра и бе фаулиран от Оскар Арибас. Зад топката застана Филип Кръстев, който стреля непосредствено към вратарския ъгъл, само че осъществяването му бе неопределено.

В 39-ата минута Ариф Айман проби отляво и пусна към Бергсон, който опита да изненада Пламен Андреев с удар в близкия ъгъл, само че бе неакуратен. Левски можеше да стигне до изравнително попадение в 41-ата минута. " Сините ", чиито екипи са дуела са жълти, огранизираха чудесно нахлуване, което стартира отляво, само че продължи надясно към Ивелин Попов, който центрира към Рикардиньо, бразилецът се измъкна от опеката на своя надзирател и стреля с глава в навън.

Така двата отбора се отдръпнаха на почивката при резултат 0:1.

Втората част стартира много нервно, откакто за следващ път футболист на Джохор влезе остро в краката на Филип Кръстев, чието самообладание към този момент се изчерпа и се ядоса, а играчите на двата отбор започнаха сериозна разправиха наоколо до централния кръг.

В 52-ата минута Филип Кръстев напредна добре по десния фланг и навлезе в наказателното поле, откъдето насочи удар по земя в далечния ъгъл, само че осъществяването му бе много неопределено.

Малайзийците продължиха с наглото си държание и в 54-ата минута още веднъж се стигна до грозни подиуми в средата на терена, което накара основният арбитър да постави точка на мача и да прибере тимовете в съблекалните.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР