Левски и Ботев Пловдив играят при резултат 1:0 в поредна

...
Левски и Ботев Пловдив играят при резултат 1:0 в поредна
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - Ботев Пловдив 1:0, страхотен гол на Цонев

Левски и Ботев Пловдив играят при резултат 1:0 в поредна предсезонна контрола за двата отбора. Ние, от Gong.bg, следим всичко най-интересно онлайн тук. Боби Цонев откри резултата в 42-та минута.

До момента "сините " съумяха да запишат триумф против Локомотив Пловдив в единствената си предсезонна контрола, която още веднъж се игра на "Герена ". Ботев Пд, от своя страна, записа равенства против Пролетар Нови Сад и Заря Луганск.

В първите минути двата отбора размениха по един удар от приблизително разстояние, само че без потребност двамата вратари да се намесват. В 13-та минута Здравко Димитров съумя да пласира чудесно центриране с външен фалц на главата на Билал Бари, който остана на сантиметри от вратата на Аргилашки.

Две минути по-късно Мите Цикарски се оказа изцяло самичък на задната греда след осъществяване на ъглов удар от страна на Ботев, само че не уцели вратата на Андреев от хубава позиция. В 20-та минута "сините " последователи отдадоха заслуженото на играчите, ръкопляскайки за напъните и търпението им. Символично, пляскането беше осъществено в 19-та минута и 14-та секунда.

Темпото на мача спадна след тази изява, като бяха показани и няколко жълти картона след груби нарушавания. В 33-та минута Боби Цонев опитва шанса си отдалеко, само че неопределено. В 42-та минута въпреки всичко домакините съумяха да поведат, откакто Боби Цонев съумя да зашие страховит гол в скобата на Георги Аргилашки от директен свободен удар за 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР