Левски е на път да осъществи още един изходящ трансфер.

...
Левски е на път да осъществи още един изходящ трансфер.
Коментари Харесай

Уелтън подписва с японци до седмица

Левски е на път да реализира още един произлязъл трансфер.

Става въпрос за звездата Уелтън.

В Япония през вчерашния ден написаха, че Гамба Осака чака 26-годишния футболист през идната седмица.

От „ Герена “ към този момент стартираха договаряния, като желаят за него да получат 3 милиона евро, само че са склонни да си свидлив ръцете и на 2,8 от европейската валута.

Трансферният пазар в Япония затваря на 27 март. Запитване към крилото имаше и от Китай. 26-годишният футболист е податлив на прекосяване в елита на Япония, като клубът има интерес от много време към бразилеца.

Запитвания за него имаше още през предходната година, само че до неговото прекосяване в Страната на изгряващото слънце не се стигна. По това време на стадион „ Георги Аспарухов “ дойде оферта и от белгийския Стандард Лиеж, само че финансовите искания на сините отхвърлиха клуба от привличането му.

Крилото има контракт с Левски до края на годината, като към този момент няма първи проблясъци за подписването на нов. Това на процедура връзва ръцете на шефовете, които избират да го продадат, с цел да вземат положителни пари за него. По този метод няма да се стигне до случилото се с Ноа Сонко Сундберг, Андриан Краев и Жереми Петрис. Ситуацията с бразилеца разяснява и треньора Николай Костов.

„ Предпочитам да не приказвам за Уелтън. Знаете какъв брой е значим за нас. Но футболът е бизнес. Зависи каква оферта ще получим за него. Той ще стане на 27 години и си има своите фантазии и вяра за реализация “, съобщи треньорът на сините.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР