Левски е домакин на Славия в дербито на 11-ия кръг

...
Левски е домакин на Славия в дербито на 11-ия кръг
Коментари Харесай

Левски срещу Славия в най-старото столично дерби

Левски е хазаин на Славия в дербито на 11-ия кръг в Първа лига довечера, от 19:15 часа.

Победа през днешния ден няма да заличи неприятните мемоари за " сините ", само че тя е от изключителна значимост за тях, в случай че тимът има желание да се върне на върха в класирането в Първа лига.

Феновете на Левски са с приповдигнато въодушевление от положителните резултати на тима и през днешния ден се чака на " Герена " да бъде регистриран зрителски връх.

 Красимир Иванов: Левски поддържа Давид Яблонски, той е обезпокоен
Красимир Иванов: Левски поддържа Давид Яблонски, той е обезпокоен

" Не сме очаровани ", съобщи Красимир Иванов

Треньорът Славиша Стоянович надали ще прави промени по отношение на стартовия състав от успеха над ЦСКА с 1:0 в последния кръг. На вратата ще застане Мартин Полачек, а пред нещо ще работят Цветкович, Ейолфсон, Горанов и евентуално Яблонски, който обаче в последните е обезпокоен поради проблемите си със закона в родината Чехия.

Алтернатива на чеха е Аймен Белаид. В центъра ще се появят Тиам и Мариани, а пред тях ще се подреди триото Кабрал, Обертан и Паулиньо. На върха на офанзивата ще е Станислав Костов. Срещу Славия Левски още веднъж ще заложи на стила и от последните мачове с нападателно начало и търсене на първи гол.

В Славия бяха внимателни в изявленията си преди мача. Президентът Венцеслав Стефанов не насочи обичайните си гръмки закани към противника.

 Венцеслав Стефанов за мача с Левски: България излиза против събирателен тим на Европа и Африка
Венцеслав Стефанов за мача с Левски: България излиза против събирателен тим на Европа и Африка

" Обертан-Мобертан, все светила "

Треньорът Златомир Загорчич разгласи Левски за любимец. Сърбинът има много проблеми. Вратарят Георги Петков и водачът на тима Галин Иванов имат дребни контузии, титулярните бекове Сашо Александров и Димитър Велковски са твърдо навън поради травми. Универсалният Славчо Шоколаров пък е осъден. Под въпрос е и Стефан Ашковски, който може да бъде употребен на разнообразни постове.

В предходния кръг Славия позволи шокираща загуба в София от Ботев Враца и през днешния ден футболистите в бяло ще положат старания да зарадват почитателите си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР