Левски 2014 спечели като гост в Балканската лига за втори

...
Левски 2014 спечели като гост в Балканската лига за втори
Коментари Харесай

Левски 2014 се измъкна в последната секунда

Левски 2014 завоюва като посетител в Балканската лига за втори следващ мач. Столичани се измъкнаха против Академик Бултекс 99, печелейки с 69:67 като посетители в Пловдив, с цел да изравнят актива си в районния шампионат до 3 победи и 3 загуби и да се изкачат до трето място в класирането. Домакините остават четвърти с 2-4.

Веселин Веселинов измъкна “сините” с панер в последната секунда, подсигурил триумфа на тима на Константин Папазов. Шакир Смит бе изравнил за 67:67 при оставащи 8 секунди до сирената на четвъртата част, а в ответната офанзива опитното крило осъществя за финалното 69:67.

След устойчиво първо полувреме и извънредно ефикасна втора четвърт, гостите водеха с 37:21 на почивката. През третата четвърт пристигна и най-голямата им преднина от 21 точки при 42:21, само че пловдивчани не се дадоха и смъкнаха до търпимите 8 точки - 51:43 преди финалната четвърт. Устремът им не секна и те продължиха решително, като на няколко пъти даже повеждаха в резултата, само че не устояха в самия край.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР