Левият бек на ЦСКА - Брадли де Нойер е близо

...
Левият бек на ЦСКА - Брадли де Нойер е близо
Коментари Харесай

Де Нойер очаква първи минути през този сезон

Левият бек на ЦСКА - Брадли де Нойер е покрай завръщане на терена след 11 месеца. В дербито с Левски нидерландецът за първи път попадна в групата, а на следващия ден против Пирин (Благоевград) се чака да запише и дебютни минути. Де Нойер се контузи на 15 май предходната година против Черно море в Пазарджик и не е играл. Тогава той влезе като промяна на почивката на мястото на получилия контузия Иван Турицов.

Брадли пък неотдавна се бе върнал след травма. След единствено 8 минути на терена обаче той още веднъж пострада и напусна терена. Оттогава бе отвън строя. Нидерландецът към този момент води пълноценни тренировки със съотборниците си от десетина дни и съвсем несъмнено против " орлетата " ще го забележим в игра. Остава да се реши дали ще стартира като титуляр, или ще влезе като промяна, написа " Тема Спорт ".

Както е известно, левият бек Тибо Вион, който номинално е десен, виси с 8 жълти картона. При още един ще бъде осъден за два дуела. Ако получи подобен против Пирин, то той ще изпусне първия полуфинал за купата с Ботев (Пд) в сряда и по-късно гостуването на Арда за състезание. Така французинът ще е изчистил картоните си и ще е на линия за реванша за Купата с " канарчетата " на 1 май и започващите след два кръга плейофи.

Още четирима играчи на ЦСКА висят с публични предизвестия - Линдсет, Махмутович, Фаетон и Шакич. Те обаче са с по 4 жълти картона и при пети ще пропуснат по един дуел.
 ЦСКА обвързва за дълго огромни свои гении
ЦСКА обвързва за дълго огромни свои гении

Антонов и Чорбаджийски подписват първи професионални контракти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР