Левият бек на Барселона Жорди Алба говори пред медиите в

...
Левият бек на Барселона Жорди Алба говори пред медиите в
Коментари Харесай

Жорди Алба: Дано Пике не се шегува, надявам се Неймар да остане в Барса

Левият бек на Барселона Жорди Алба приказва пред медиите в Съединени американски щати след тренировката на отбора. Каталунският гранд е на турне в Америка, където ще изиграе три контроли. Барса към този момент победи Ювентус с 2:1, а в 00:30 часа на 27 юли се изправя против Манчестър Юнайтед. Последният другарски мач там е против огромния противник Реал (Мадрид), в ранните часове на 30 юли.

" Всички играчи сме впечатлени от целия треньорски щаб. Представихме се сносно против Ювентус - тим, който ни затрудни много през предишния сезон и ни в профил в Шампионска лига. Сега най-важното е да работим за физика, експедитивност, тактичност. И да стартираме новата акция с възторг.

Треньорът ни Ернесто Валверде прави страхотна работа. Има доста ясни хрумвания по какъв начин би трябвало да наподобява Барса. Говорим с всеки един от неговия екип и нещата се развиват чудесно ", сподели испанецът.

Той не пропусна и тематиката " Неймар ".

" Надявам се да остане при нас още доста години. Видях фотографията му с Пике и какво написа Жерар. Надявам се Пике да не се майтапи ".

 Барселона купува двама бразилци, с цел да задържи Неймар
Барселона с нов проект по какъв начин да задържи Неймар

" Блаугранас " взимат бразилски приятелки на Ней
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР