Лев Инс“АД продължава да развива международните си пазари. На тристранна

...
Лев Инс“АД продължава да развива международните си пазари. На тристранна
Коментари Харесай

Лев Инс подписа споразумение за сътрудничество с Търговско-промишлената палата на Румъния

„ Лев Инс “АД продължава да развива интернационалните си пазари. На тристранна среща сред господин Михай Дарабан, ръководител на Търговско-промишлената камара на Румъния (CCIR), управлението на ЗК „ Лев Инс “ и нейният сътрудник в региона на киберсигурността Cyber Level Ins в лицето на господин Дан Шомон, се договориха да си сътрудничат в областта на киберзащитата. Българската компания ще показа новаторските си решения в киберсигурността на особено проведени събития за румънския бизнес.

„ Обмисляме организирането на семинари на тематика киберсигурност с нашите сътрудници, тъй че хората от бизнеса в Румъния да са готови да реагират съответно на сходни офанзиви, а договорът за съдействие, който подписахме през днешния ден, съставлява първа стъпка в тази посока ”, съобщи след срещата ръководителят на Търговско-промишлената камара на Румъния, господин Михай Дарабан и добави:

„ Най-големите румънски компании, формиращи 68% от Брутният вътрешен продукт на Румъния са членове на комерсиалната камара и по тази причина желаеме допустимо най-хубавата отбрана за тях, при всевъзможен тип хакерски атаки “.

„ Това не е просто партньорство за киберсигурност сред двете страни. Това е партньорство сред Америка, България и Търговско-Промишлената Камара на Румъния, защото моята цел е да изградя връзки, които са от изгода за нашите съюзнически страни, както и за техните корпорации. Надявам се, че това е началото на интернационалните бизнес партньорства сред румънски, български, американски и други европейски компании “, сподели на срещата господин Дан Шомон.

Изпълнителният шеф на „ Лев Инс “ АД, господин Павел Димитров беше безапелационен, че застрахователните решения на компанията ще бъдат от огромна изгода на румънския бизнес и ще бъдат обезпечавани от израелските сътрудници на компанията.

„ Съвместно с консултантите ни от Израел и Съединени американски щати сме построили специфични центрове за наблюдаване на системите на клиентите ни и следим 24/7 за хакерски атаки. Това ни дава опция за мигновена реакция и попречване на нежелани прониквания. Уверени сме в триумфа на израелският опит и за това сме поверили цялата активност по предварителна защита на Орен Елимелех, който е един най-големите специалисти по киберсигурност в света. ”

Подписаното съглашение е резултат на общите старания на румънските специалисти и консултантите ни от Израел и Съединени американски щати. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР