Летните пикници и плажните авантюри са страхотни сезонни активности, но

...
Летните пикници и плажните авантюри са страхотни сезонни активности, но
Коментари Харесай

Топ съвети от LG за дом, подготвен за горещо лято

Летните пикници и плажните случки са страхотни сезонни интензивности, само че нищо не може да се съпостави с удовлетворяващото възприятие да се скриете в хладния си дом през най-горещите летни дни. С новаторската технология за интелигентен дом от LG можете да превърнете дома си в ветровито, прелестно и комфортно бягство от слънцето. Ето и няколко бързи трика, с цел да го извършите.

Пре върнете спалнята си в оптималното бягство от горещините

Какво бихме правили без правилния ни стенен климатик, който ни пази от безсънните горещи нощи на лятото? Трябва да имаме поради обаче, че колкото и прелестно да спим на включен климатик, това въобще не оказва помощ на сметките ни за електричество. С функционалността за следене на употребяваната сила към приложението LG ThinQ, потребителите получават достъп до месечните разноски, дружно с информация за всеки обвързван LG апарат. Благодарение на това, ще бъдете осведомени за потреблението си на сила през целия ден. Остава единствено да седнете и да релаксирате в уюта на прохладния си дом.

Спестете време и старания от перилната рутина

Лятото постоянно значи и повече пране, защото фамилиите прекарват повече време на открито, а това прави и задължението доста по-досадно. С верните уреди обаче можем да прекарваме по-малко време в пране и повече време, наслаждавайки се на летния сезон. В днешно време има разнообразни новаторски перални и сушилни, които улесняват оптимално това обвързване. Пералните с LG технологията AI DD да вземем за пример освобождават време и старания, като автоматизирано дефинират най-подходящата стратегия за зареждането, претегляйки килограмите и мекотата му. Нещо повече, LG ThinQ приложението предлага необятен набор от спомагателни стратегии, които можете да изтеглите през него и по този начин да се погрижите за всеки вид тъкан – от леки памучни материи до полиестерен бански да вземем за пример.

Справя ли се кухнята ви с летните занимания?

Да запазите всичките си артикули свежи, може да е огромно предизвикателство през горещото лято, само че в действителност не би трябвало да бъде - LG ThinQ приложението поддържа функционалност, която ни сигнализира за изтичащия период на продуктите. Потребителят би трябвало единствено да означи подадената от производителя последна дата във функционалността „ Food Manager” на умните хладилници на LG и LG ThinQ приложението ще подсети по кое време е моментът най-сетне да си приготвим нещо с тях. Хубаво е да знаете и, че функционалността, с която следите разхода на LG климатика, работи и с хладилниците на компанията, което икономисва работата с доста и разнообразни приложения.

Жадувате за невероятна студена напитка, с цел да се освежите от жегата? Насладете се на ледено наслаждение непосредствено от фризера, с помощта на Express Freeze функционалността, която прави замразяването доста по-бързо и елементарно. Тя работи, като усилва степента, с която фризерът създава лед. Възможно е да я активирате от всяка точка на дома си, защото е налична както от панела на хладилника, по този начин и през приложението LG ThinQ.

Слънчевият летен следобяд вкъщи би трябвало да пристигна с безкрайни дрямки, ядене на сладолед пред тв приемника или една добра книга на ветровит въздух – всичко това, с помощта на интелигентните уреди от ново потомство.

Научете повече за умните домашен уреди от LG и приложението, с което да ги управляваш:.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР