Летище Пловдив взе участие с презентация в събирането на Тракийски

...
Летище Пловдив взе участие с презентация в събирането на Тракийски
Коментари Харесай

Представиха начина да има нови полети от Пловдив

Летище Пловдив взе присъединяване с презентация в събирането на Тракийски туристически регион, състояло се през днешния ден в Дома на културата „ Борис Христов ”. Срещата се организира по самодейност на министъра на туризма Зарица Динкова.
Прочетете още
„ Тук сме, с цел да представим Фонда за развиване на Летище Пловдив, както и самото летище и вероятностите за развиване, както и по какъв начин това ще помогне за развиване на целия туристически регион ”, съобщи ръководителят на Съвета на шефовете на летище Пловдив Дойчин Ангелов. 

Добави, че главната тематика е по какъв начин туристическия регион „ Тракия ” да откри едно почтено място с капацитета, който има.

„ Неизбежно това един от огромните фактори за това е Летище Пловдив като южната врата на България, през която да влязат туристите, за които работим взаимно с Тракийски туристически регион ”, добави още Ангелов.



Срещата се провежда със съдействието на Община Пловдив и кмета Костадин Димитров. На срещата участваха Председателят на Съвета по туризъм Любозар Фратев, зам.-кмета по просвета Пламен Панов

Повод за събитието е слагане на дневен ред на предизвикателствата и опциите пред Тракийски туристически регион, както и набелязване на цели за сполучливото му действие в интерес на общините. 

На срещата бяха поканени представители на 35-те общини, които с решение на Министерски съвет попадат на територията на Тракийски туристически регион.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР