Летище Бургас ще бъде временно затворено за близо месец поради

...
Летище Бургас ще бъде временно затворено за близо месец поради
Коментари Харесай

Затварят летище Бургас за месец заради ремонт

Летище Бургас ще бъде краткотрайно затворено за близо месец заради нужда от ремонтни действия. Това оповестиха от сдружението концесионер на аеропорта.

Всички полети ще бъдат спрени от 6.00 часа на 7 март. Летището ще възобнови активността си на 30 март 2024 година " Временното затваряне на летището е заради осъществяване на дейностите по поддръжка, свързани с възстановяване на сигурността на настилката на пистата и осветителната система преди началото на дейния летен сезон през тази година ", уточни концесионерът.

От 31 март самолетната компания " Райънеър " възобновява полетите си от и до Бургас. През април ще извършват полети от Краков (Полша), Виена (Австрия) и Лондон Лутън (Великобритания), а от месец май се възобновяват полетите до Каунас (Литва) и Варшава Модлин (Полша), оказва се от летателния календар, разгласен в уеб страницата на превозвача. От началото на юни самолетната компания ще възобнови и полетите си от Дъблин (Ирландия), Будапеща (Унгария), Братислава (Словакия), Гданск и Познан (Полша).

Авиокомпанията " Уиз Еър " възнамерява да извършва 7 маршрута от Бургас. Първите полети би трябвало да бъдат осъществени през втората половина на месец юни 2024 година Те ще са до Виена (Австрия), Катовице, Гданск, Люблин, Варшава (Полша), Будапеща и Дебрецен (Унгария). Продължава да се извършва и целогодишният маршрут до Лондон Лутън (Великобритания).


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР