Лестър и Кристъл Палас завършиха наравно 0:0 в мач от

...
Лестър и Кристъл Палас завършиха наравно 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Лестър игра добре срещу Кристъл Палас, но отново не успя да спечели

Лестър и Кристъл Палас приключиха наедно 0:0 в мач от 11-ия кръг на Премиър лийг. Футболистите на Брендън Роджърс изнесоха един от най-хубавите си дуели от началото на сезона, само че все пак още веднъж не съумяха да вземат трите точки. 

“Лисиците ” бяха дейни и водеха играта в срещата, само че още веднъж допускаха доста браг в последното подаване, което не им позволяваше да стигат до в действителност съществени положения. Все отново те провокираха няколко спасяния на Висенте Игуаита след удари отвън наказателното поле. Гостите също имаха своя късмет в 43-ата минута, когато Еберичи Езе получи добра топка пред пеналтерията, само че стреля доста покрай гредата. През второто полувреме на терена се появиха Келечи Ихеаначо и Джейми Варди, с които Брендън Роджърс се опита да внесе повече заостреност и заплаха в офанзива. Въпреки това гостите се бранеха добре и не допускаха съществени рискове пред тяхната врата. 

С разделянето на точките Лестър съумя да се “отлепи ” от последното място в класирането и към този момент е 19-и, само че със същият актив от точки, колкото и на Нотингам Форест, който е 20-и. Кристъл Палас пък е 13-и с 10 точки от 9 изиграни дуела.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР