Lessons in ChemistryAдаптация на бестселъра на Бони Гармус Уроци по

...
Lessons in ChemistryAдаптация на бестселъра на Бони Гармус Уроци по
Коментари Харесай

Домашно кино | Бри Ларсън в Lessons in Chemistry и Дейвид Бекъм като себе си

Lessons in Chemistry
Aдаптация на бестселъра на Бони Гармус " Уроци по химия ", чието деяние се развива при започване на 50-те години на XX век. Бри Ларсън влиза в ролята на Елизабет Зот - химичка, която мечтае за научна кариера макар упованията дамите да си стоят у дома с децата и да нямат упоритости и мнение. Когато Елизабет се оказва бременна, сама и уволнена от лабораторията, тя взема решение да поеме по нов път и става водеща на готварско шоу за домакини. От екрана тя се заема да учи дамите в Америка на невероятен метод на готвене, да ги образова по научни тематики и да ги провокира да трансформират статуквото, като излязат от сянката на мъжете и заявят личната си характерност.

Премиера, Apple TV+, 13 октомври


Beckham
Документалната поредност за живота и кариерата на футболиста Дейвид Бекъм. Разказ за пробива му, превръщането в международна звезда, за основните моменти от връзката му с Виктория Бекъм от Spice Girls, започването от нулата и натрупването на положение посредством невиждани до момента фрагменти от живота му.

Премиера, Netflix


Реклама Знамето ни значи гибел
Втори сезон на комедийния сериал, свободно основан на същинските завършения на бъдещия корсар от XVIII век Стед Боне (Рис Дарби). След като заменя видимо очарователния живот на благородник с този на бандит, Стед става капитан на пиратския транспортен съд " Отмъщение ". Трудно печелейки уважението на разбунтувалия се екипаж, ориста на Стед се трансформира след конфликт с печално известния капитан Черната брада (Тайка Уайтити).

Премиера, HBO Max


Свързани публикации Домашно кино | Сериал по Едгар Алън По, трети сезон на Lupin 6 октомври 2023, 06:33 Домашно кино | Pain Hustlers с Емили Блънт и " Ким против Кание: Разводът " 29 септември 2023, 06:01
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР