Лесно се прави снимка! Трудното идва след това - обработки,

...
Лесно се прави снимка! Трудното идва след това - обработки,
Коментари Харесай

Повелителите на Photoshop! Тези родни звезди не си поплюват онлайн, а гафовете им са легендарни

Лесно се прави фотография! Трудното идва по-късно - обработки, филтри, хаштагове... Не е лесна задача за това, а заплахите дебна на всеки ъгъл. Именно на първите две - обработките и филтрите, най-често се дънят родните звезди. А има някои, на които с право може да им се даде званието Кралица на Photoshop-a. Дали добър, или неприятен, дано не издребняваме!

Андреа

Няма по какъв начин да не се сетим точно първо за Андреа, а истината е, че можем и до тук да спрем с изброяването. Просто тъй като другите против Андреа да тичат, отново няма да я стигнат. Певицата обработва усърдно всяка фотография, а мълвата гласи, че в действителност го вършат експерти. Е, очевидно не е един или двама, защото доста постоянно Андреа наподобява като различен човек - от време на време носът ѝ е тъничък и внимателен, различен път чип. Трети път напряко е без уши. 

Виж още: Знак ли е за нещо? Виктор Стоянов не следва мацките, с които се целува

Гери-Никол

Наскоро певицата сподели, че доста по-успешно за положителната форма е не тренирането в зала, а обработката на фотосите. Показа го от почивката ѝ в Доминиканската република, където общо взето тялото ѝ изглеждаше друго на всяка фотография.

Тита 

Певицата даже възпя емблематичната стратегия за обрабока на фотоси. Но май и тя много постоянно прибягва към нея и то, с цел да обработи частите към корема и талията си. 

Фики

Тук най-вероятно точно Фики си обработва фотосите, тъй като има много впечатляващи гафове - криви плочки, шкафчета, плашещо дълги палци. Но очевидно това да не се харесваш напълно, е фамилна линия, тъй като братът на Фики, Емрах, наподобява много по-различно на фотосите с почитатели, в сравнение с тези, които качва самичък в профила си.

Виж още: Горещо: Какво прави Андреа от Hell's Kitchen, когато... не готви? 

Дени

Риалити звездата от " Един за различен " и на екран си беше красива, по тази причина в действителност не знаем за какво се получава това мазане от нейна страна. Защото това горе си е чисто мазане. Ако онлайн срещнем човек, изглеждащ по този начин, ще се стреснем.

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/
https://www.instagram.com/fikistoraro/
https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР