Лесен начин да разберем дали някой ни харесва. Научаваме коя

...
Лесен начин да разберем дали някой ни харесва. Научаваме коя
Коментари Харесай

По какво се познава, че дадена зодия си пада по теб?

Лесен метод да разберем дали някой ни харесва. Научаваме коя е зодията му и наблюдаваме…

Овен

Овенът е пряк, само че и не напълно. Обикновено си споделя, че те харесва, само че под формата на смешка. И въпреки всичко има безапелационен индикатор за благосклонностите му. Ако го помолите за помощ (дори за нещо дребно) и той зареже всичко, с цел да ви се отзове, само че с значима детайлност – без да ви мрънка и натяква, бъдете сигурни, че има тръпка.

Телец

Изискани във всяко нещо, в това число и в свалката. Типичният им фасон е да бъдат деликатни слушатели, да запомнят нещо, което ви харесва и да ви го поднесат като изненада (червени рози, тежки пури, обичан парфюм). Важно е да знаете, че не трябва да подвеждате Телеца. Щом му позволите да флиртува с вас, бъдете подготвени напълно скоро и за „ директна “ офанзива.

Близнаци

Тези сладкодумци постоянно остават усещане, че флиртуват, само че не постоянно е по този начин. Най-сигурният симптом за възприятията на Близнака са директните, неуместни въпроси. Започне ли да ви бомбардира с такива, значи сте провокирали интереса му. Това е неговата запазена марка.

Рак

Раците са скормни и избират да са пасивната страна. Дали имат усеща ще забележите по изчервените бузи и прекомерната невзискателност, които незабавно се появяват при диалог с вас. Те в действителност се тормозят, когато беседват с някого, към който имат усеща.

Лъв

За множеството Лъвове флиртът е спорт. Това, че ви ухажват, не значи, че сте провокирали по-особени усеща. Но и тук си има специфичност. Лъвът е с огромно его, постоянно е в центъра на вниманието, постоянно душата на компанията. Ако ви отстъпи „ светлината на прожекторите “, можете да сте безусловно уверени, че сте запалили искра в него.

Дева

Девата не си пада по флирта. Обикновено не знае по какъв начин да покаже, че изпитва благосклонности, даже да желае да го направи. Но е елементарно да познаете възприятията й, в случай че наблюдавате държанието й във ваше наличие. Ако стартира да се държи по-радостно, по-приповдигнато, само че в това време усещате, че й е удобно с вас, честито! Спечелили сте нещо, което доста мъчно се печели – желанието на Дева да ви има.

Везни

Тук удряме на камък. Няма никакъв късмет (освен проба-грешка) да разпознаете дали една Везна в действителност ви харесва. Те могат да бъдат еднообразно общителни, отзивчиви и чаровни пред любовта на живота си и пред най-големия си зложелател.

Скорпион

Когато Скорпион си пада по някого, той като че ли изолира всичко и всеки, с изключение на субектът на възприятията си. Това е типична негова линия – не обича да си губи времето с неща, които не го интересуват. Затова излезте в огромна компания и го наблюдавайте. Съществува ли за него някой различен, с изключение на вас? Другото държание, което го издава, е втораченият взор. Той няма да ви изпусне от очи, в случай че сте събудили благосклонности в него.

Стрелец

Те са витални и енергични веселяци и обичат да се майтапят. Това от време на време оставя неверно усещане. Ако Стрелец ви харесва, той напряко ще ви предложения на среща. Може да го направи непосредствено, а може и да си измисли сякаш безопасен мотив. Ако по-късно още веднъж желае да ви види, да знаете, че възприятията му са много дълбоки.

Козирог

Той рано или късно ще постави всичките си карти на масата. Има Козирози, които работят непосредствено и намерено. Не обичат дългите свалки и игрички. Лесно ще познаете дали ви харесва, в случай че измислите метод да го откъснете от ежедневния му график. Ако одобри, значи има усеща. Козирог не би нарушил проектите си, в случай че не изпитва нещо.

Водолей

За тази зодия най-важни са приятелите. И в случай че си пада Водолей по вас, ще ви предложения да се присъедините в компанията. Ако не, ще употребява излизането с другари като опрощение да не се види с вас.

Риби

Тази зодия най-лесно се познава, когато изпитва усеща към някого. Веднага го обсипва с грижи, внимание, особено отношение, сантиментални изненади. Не се учудвайте, в случай че мъж Риби ви изнесе серенада в 2 през нощта. Нищо, че сте срещнали едвам преди няколко дни. С безусловно същата лекост ще познаете и в случай че не си пада по вас. Рибата просто ще бъде дистанцирана, студена, а на въпросите ви ще дава отговор бързо и допустимо най-кратко.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР