Лепенето на етикети явно се е превърнало в национален спорт.

...
Лепенето на етикети явно се е превърнало в национален спорт.
Коментари Харесай

Драгомир Заков: Явно да си доказан експерт в някоя област или професия в България е дефект

" Лепенето на етикети очевидно се е трансформирало в народен спорт. Преди да отпътува за Брюксел бях " човек на Радев ", след това бях " човек на Борисов и Захариева ", по-късно " предложение на Нинова " за МО, " лице на Политическа партия " по време на предизборния интервал, в този момент пък съм бил " не знам какво си. "

Това написа във фейсбук профила си Драгомир Заков, претендент за министър на външните работи в кабинета на проф. Николай Габровски.

По думите му лепенето на етикети се е трансформирало в народен спорт. " Явно да си потвърден специалист в някоя област или специалност в България е недостатък. Да имаш мощна експертна и гражданска позиция е " неоправдателно ", до степен на оказване на политически напън с непозволени средства ", добави още той.

Той написа, че страната е вложила в него повече от 20 години, а в този момент тя има потребност тази инвестиция да се " изплати " в сериозен миг.

" Имам ли право да се скрия през днешния ден? Имах ли право да се скрия на 1 март? Разбира се, че можех. Но нямам и нямах моралното право да го направя! Какво означаваше това в персонален проект, да вземем за пример на 1 март? Преобръщане на ритъма на живот на фамилията ми за една вечер, с деца на учебно заведение, неопитен за потегляне багаж и така нататък Знаете ли по какъв начин се реалокират възпитаници от една в друга страна по средата на втория период? Колко посланици познавате, които са зарязали мандата си? И то 10 дни след началото на война покрай границите на България. Не, не бройте служебни министри - те се връщат за дотъкмяване на мандата (как тъкмо става по този начин е различен въпрос). Мен никой не ме върна& ", добави Заков.

 



 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР