Лепа Брена говори за особеностите на балканската душа, балканската любов

...
Лепа Брена говори за особеностите на балканската душа, балканската любов
Коментари Харесай

Лепа Брена проговори за отвличането на сина си, разпадането на Югославия и бомбардировките на НАТО

Лепа Брена приказва за особеностите на балканската душа, балканската обич и ненавист.

Преживяла разпадането на Югославия, бомбардировките на НАТО, даже отвличането на сина си. Лепа Брена има зад тила си мемоари за два живота. Певицата, която 35 години господства в балканската музика, приказва за предишното умерено, носталгично, с доста обич и малко болежка за дните, в които демокрацията се пробва да изтрие като с гума Лепа Брена.

„ Тайната на положителния живот се крие в многото работа и ясната цел. Какво е да си Лепа Брена? Трябва доста да работите върху себе си. На Балканите никой не цени външната хубост. Всеки гледа качеството на продукта, който правиш. Разбира се, в случай че си хубав ще те виждат, само че това е моментно. Трябва да покажеш, че си интелигентен и трудолюбив ”, споделя певицата.

„ Балканската душа няма аналог в света. Да сте жена на тази географска широчина значи нелек път. Трябва да се потвърждавате доста повече от дамите, които живеят в добре развитите страни. На Балканите дамите не може да преобладават. На дамата се гледа като на долап, който се употребява известно време и когато на мъжа му омръзне, я сменя ”, споделя  символът на тогавашна Югославия. Певицата показа, че най-тежкият миг в персонален проект е бил, когато са отвлекли сина й.

„ Не бяхме пожалени. Защото има хора, които не обичат непознатия триумф. Подобно нещо може да съществува единствено на Балканите ”, сподели Лепа Брена.

За какво още се изповяда певицата вижте във видеото:

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР