Леонардо ди Каприо може и да се е наложил като

...
Леонардо ди Каприо може и да се е наложил като
Коментари Харесай

Защо Леонардо ди Каприо ще е винаги задължен на Шарън Стоун

Леонардо ди Каприо може и да се е наложил като един от най-големите холивудски артисти през днешния ден, само че не е загадка, че преди да си завоюва международна популярност, е минал през не един или два сложни момента в кариерата си. За благополучие обаче, по пътя с провокациите е имало кой да му удари едно приятелско рамо.
 Леонардо ди Каприо и Виктория Ламас - когато някогашната не е позволена до рождения му ден
Бившата, която не беше добре пристигнала на рождения ден Леонардо ди Каприо

Понякога връзките са комплицирано нещо

За една съответна преживелица в действителност излиза наяве от мемоарната книга на Шарън Стоун The Beauty of Living Twice. Актрисата споделя, че е забелязала младия ди Каприо още с присъединяване му във кино лентата от 1993 година " Защо тъгува Гилбърт Грейп " и е поискала той да ѝ партнира в " Бърз или мъртъв " - уестърн от 1995 година, в който тя освен е в основната роля, само че е и продуцент.

" Това момче на име Леонардо ди Каприо беше единственото, което съумя на прослушването, съгласно мен. Студиото сподели, че в случай че го желая толкоз доста, мога да му платя от личната си заплата. Така и направих ", признава.

Оказва се обаче, че тя не е направила тази услуга единствено за ди Каприо. Другият изгряващ артист, на който освен е подсигурила присъединяване във кино лентата, а и е платила заплатата, е. Него пък е забелязала около присъединяване му в " Бръснати глави ". Е, не можем да отречем, че  е имала добър нюх за гений още тогава и много самоуверено се е застъпила за двамата си сътрудници.

И макар че от този момент са минали цели 30 години,  все още помни великодушния жест, за който споделя, че е " доста признателен. "
 Шарън Стоун с самопризнание, че е била обект на полов тормоз
И Шарън Стоун си призна

Травмиращият спомен на актрисата отпреди 40 години

" Благодарих ѝ доста пъти. Не знам дали ѝ изпратих същински, физически подарък в символ на признателност, само че не мога да ѝ благодаря задоволително ", споделя артистът от " Убийците на цветната луна " пред Е! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР