Леонардо ди Каприо има не една и две запомнящи се

...
Леонардо ди Каприо има не една и две запомнящи се
Коментари Харесай

Опасно близък и с Риана - Лео ди Каприо ли е новият Хю Хефнър

Леонардо ди Каприо има не една и две запаметяващи се функции на огромния екран, само че в последните години се подвизава и в ролята на изтъкнат плейбой и познавач на женската хубост - само че единствено на дами под 25 години. Актьорът нееднократно е отнасял рецензии и насмешки за любовния си живот, само че те изобщо не могат да го разчувстван и продължава да живее по своите правила.
 Странният Леонардо ди Каприо - желанията му в леглото съгласно модела на Playboy Хике Кьонингс
" Беше добре, само че несъмнено не и най-хубавото, което съм опитвала " - дамата, която отхвърли на Лео ди Каприо

Дори и на него се случва от време на време

Наскоро момичето на Плейбой Хике Кьонингс описа пред еротичното списание, че е отказала на предлагането на Лео да прекарат дружно нощта, тъй като знае за странните му желания в леглото. А и първата им целувка по никакъв начин не я е впечатлила. Сега пък една друга жена направи забавни самопризнания за звездата от " Завръщане ".

Вдовицата на Хю Хефнър, 37-годишната Кристъл, взе участие в подкаста на Hit Network Carrie and Tommy. В него тя приказва за разгулния живот на починалия създател на Плейбой и загатна името на като постоянен посетител в прословутото имение в Лос Анджелис.
 Снимка 656325

По думите на госпожа Хефнър, артистът си е станал рисково непосредствен с Риана на едно от празненствата. Тогава певицата е била само на 20 години. А поради многочислените си забежки с двойно по-млади от него девойки, Кристъл дефинира Лео като " новия Хю Хефнър ".

Освен него, измежду постоянните посетители в имението на Плейбой е бил и артистът Джак Никълсън. Звезди като Джъстин Бийбър и Кайли Дженър пък са идвали понякога по-скоро от любознание какво се случва на частните празненства, написа Daily Mail.
 Леонардо ди Каприо, Витория Черети и Тоби Магуайър - ненадейно добра композиция
Кой скапе романтиката на Леонардо ди Каприо и Витория Черети

Любовта си е обич, само че другарството е до живот

На фона на тези изказвания обаче идва и друго - че Леонардо ди Каприо е вманиачен по актуалната си половинка Виктория Черети и сега е единствено с нея и с никоя друга, тъй като е разкрил всичко, което търси в една жена. И единствено времето ще покаже какъв брой дълго ще продължи любовта им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР