Леонардо ди Каприо беше заснет да се наслаждава на времето

...
Леонардо ди Каприо беше заснет да се наслаждава на времето
Коментари Харесай

Звезден релакс: Носителят на Оскар се радва на море, вълни и слънце

Леонардо ди Каприо беше сниман да се любува на времето със фамилията си, до момента в който почиваше по италианското крайбрежие в понеделник. Към него се причислиха племенницата му Нормандия, татко му Джордж Ди Каприо и доведената му майка Пеги Ан Фарар за втория стадий от обилната му европейска почивка по крайбрежието на Амалфи.

48-годишният холивудски артист показва целунатото си от слънцето тяло в чифт сини бански, до момента в който се печеше на слънце. След като получи по този начин нужната отмора на борда, Ди Каприо реши да се потопи в видимо студената вода.

Към носителя на " Оскар " се причисли племенницата му, като двамата скочиха от кораба в кристално чистата вода. След изпълнената със занимания заран групата се насочи на екскурзия до морските пещери Синята гробница в Капри.

Въпреки че се опитваше да остане прикрит с бейзболна шапка и маска, Ди Каприо се гушкаше в племенницата си, когато фамилията влезе в пещерите. Звездата от " Вълкът от Уолстрийт " е в режим на цялостен релакс през последните няколко седмици, откакто взе участие във филмовия фестивал в Кан в края на май.

След като напусна френския фестивал, Ди Каприо се насочи към Сардиния, Италия, с цел да отпразнува годежа на милиардера и правоприемник на света на изкуството Джо Нахмад и модела Мадисън Хедрик.

След звездната гала артистът беше видян да излиза в Лондон с група другари, измежду които моделът Нилам Гил, както и с майка си Ирмелин Инденбиркен. В предишното Ди Каприо е бил забелязван с Гил, само че източници на Page Six настояват, че английската хубавица в действителност се среща с един от приятелите му.

Седмица по-късно артистът беше видян да идва в още една гореща точка в Лондон, малко преди някогашната му Джиджи Хадид да влезе в същото заведение.

Въпреки че към звездата от " Титаник " се причислиха татко му и мащехата му, не е ясно дали Хадид е вечеряла с тях, откакто е била вътре.

Двойката беше обвързвана за първи път предходната есен, само че нещата видимо завършиха през декември 2022 година заради натоварените им графици, написа pagesix.com. Миналия месец обаче двойката провокира клюки за помиряване, откакто и двамата бяха видяни да напущат Cipriani Downtown в Ню Йорк единствено няколко минути един след различен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР