Лео пък обвиняваше Жана за всички скандали помежду им. Претенциите

...
Лео пък обвиняваше Жана за всички скандали помежду им. Претенциите
Коментари Харесай

Всички Скандали До Сега Бледнеят! Бившият На Жана Бергендорф Се Разприказва, Но Това, Което Разкри Ще Ви Потресе!

Лео пък обвиняваше Жана за всички кавги посред им. Претенциите му са, че в момент на пиянско и наркоманско лудост, тя го е бутнала и е счупила крайници му, за което той си е извадил и здравно, написа „ Уикенд “.

„ Последните две години бяха най-тежки за мен, поради живота ми с Жана. Сега съм на сцената и се усещам още веднъж жив. Вече съм на 30 години и желая да стартира нов живот ”, признава танцьорът. Лео бе арестуван в Първо РПУ при първия случай, когато стана ясно, че певицата Бергендорф е задържана. Тогава лъсна истината, че двамата са използвали марихуана, каквато бе открита в дома на Жана. Междувременно бе обявено, че тревата не била на Жана, а на Лео. Истината по този начин и не стана известна. Двамата бяха прибрани в полицейското след скандал посред им и самият Лео имаше превръзка на крайници. Полицията заяви, че Жана е претърпяла побой, танцьорът пък упрекна певицата, че го е контузила.

„ Завел ми е дело за домашно принуждение. Не желая да разясня по какъв начин претърпях случките около него. Бях душевно засегната, тъй като не може един мъж да каже на една жена, че я обича, а това в реалност да е безспорна неистина. Никой няма право да бъде лицемерен и непочтен, колкото за обич и усеща ”, ожали се червенокосата хала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР