Лео Меси вече се чувства като у дома си в

...
Лео Меси вече се чувства като у дома си в
Коментари Харесай

Новият дом за милиони на Меси и Антонела

Лео Меси към този момент се усеща като вкъщи си в Съединени американски щати, поне откъм футболна позиция. Аржентинецът не стопира да бележи и асистира, а неговият Интер Маями - да побеждава.
 Когато Лео Меси впечатли Селена Гомес - кои звезди гледаха мача на Интер Мями и Лос Анджелис
Когато Лео Меси изуми Селена Гомес

Цял куп звезди се събраха, с цел да гледат аржентинеца

Съвсем разумно е футболистът да откри и верния дом за фамилията си. Нещо, което към този момент е направил. Според Miami Herald Меси е закупил имение в Маями на стойност, надхвърляща 10 милиона $.

Двуетажното имение на Лео Меси е с обща повърхност от над 970 квадратни метра и разполага с 10 спални и девет бани. Новият дом на аржентинеца и фамилията му е на брега и разполага с два дока, като се намира на задънена улица.

Имението е издигнато през 1988 година и се намира във Форт Лодърдейл - един от най-предпочитаните за живеене региони във Флорида. Стадионът, на който Интер Маями играе домакинските си срещи, пък е единствено на няколко минути от къщата на.
 Бодигардът на Лео Меси не разрешава никой да се приближи до футболиста
Защо не е добра концепция да приближаваш Лео Меси

Бодигардът дебне зорко

Според Miami Herald, с покупката си Меси е съдействал с още един сериозен подтик за пазара на първокласни жилищни парцели в Южна Флорида, който през последните няколко години нараства от ден на ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР