Лена Бориславова ще се настани във вицепремиерски кабинет, след като

...
Лена Бориславова ще се настани във вицепремиерски кабинет, след като
Коментари Харесай

Лена контролира от МС премира бременна в 6-ия месец

Лена Бориславова ще се настани във вицепремиерски кабинет, откакто бъде назначена за консултант на премиера акад. Николай Денков, написа Епицентър. Заповедта за назначението й още не е подписана но тя командва и даже управлява премиера на възраст да и бъде дядо. Новината основава напрежение в ръководещата коалиция сред ППДБ и ГЕРБ. Този факт демонстрира, че тя в действителност се изравнява с вицепремиера Мария Габриел, без да има такива функционалности.

Напомняме, че в края на май беше разкрито, че Лена Бориславова е направила закононарушения по Наказателен кодекс, което го разгласи персонално шефът на ДАНС Пламен Тончев от трибуната на Народно събрание. Тогава стана ясно, че Бориславова, " правист ", в качеството си на началник на кабинета Петков-Нинова, е взела документ с гриф Секретно, обвързван с Турски поток, надраскала е насоки по него и го е предала на журналиста от Bird Атанас Чобанов. В Съединени американски щати да вземем за пример за аналогично закононарушение съдят експрезидента Доналд Тръмп, който най-малко не е разгласил нищо секретно в медиите.

Междувременно Лена е бременна в 6-ия месец, което по-рано послужи за мотив тя да напусне Народно събрание. Известно е, че в това положение дамите са не до такава степен съответни под въздействието на хипертрофирали хормони. Още през април юристът Бориславова изиска от ЦИК да бъде заличена като депутат, само че получи отвод, защото не съблюдава периодите планувани в закона и се наложи първо да се закълне и чак по-късно да хвърли оставка. Сега обаче деликатното и състояние очевидно не пречи и тя към този момент крачи из високите етажи на властта в още по-напреднала бременност, която другояче носи хормонално отражение върху държанието.

Бориславова всеки ден е в Министерски съвет, командва, раздава задания и селектира фрагменти за назначения в министерства и организации, настояват осведомени от Министерски съвет. Близката до експремиера Кирил Петков се оказа " сивият кардинал " на Доброто, който командва държавното управление и се пробва да прави същото даже с ПГ на ГЕРБ. Напомняме, че съгласно Бойко Борисов тя насочи заплашителни известия до депутатите му, в това число и до Десислава Атанасова. " Лена написа SMS-и:

" Ще счупим сглобката ”, съобщи той предходната седмица.
На този декор сред ППДБ и ГЕРБ вървят трескави съвещания за сключване на документ за взаимно ръководство. Именно Лена разгласи пред медиите, че двете обединения не приказват за съдружно съглашение, а за механизъм за съблюдаване на поетите задължения. Каква де факто е разликата?

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР