Лена Бориславова продължава да вълнува всички, независимо че вече не

...
Лена Бориславова продължава да вълнува всички, независимо че вече не
Коментари Харесай

Лена се обясни в любов. Сватба или мъка?

Лена Бориславова продължава да вълнува всички, без значение че към този момент не е част от дейната политика и държавните каузи. Бившата дясна ръка на Кирил Петков се изясни в обич посредством знакова фотография. Говорителят на кабинета „ Петков ” и шеф на кабинета на експремиера разгласява в Инстаграм кадър с годеника си Мирослав Иванов. Двамата греят от благополучие пред храма на любовта Тадж Махал в Индия. Лена е с изрисувани ръце съгласно локалната традиция.

-->
Тя е прегърната с Миро Иванов, който в този момент е народен представител от Политическа партия.



И всичко би било прелестно, в случай че в деня на обявата – 4 ноември 2022 година, Миро не бе в Народното събрание и даже се изрече няколко пъти от трибуната против хартиената бюлетина.

Снимката е прелестен спомен. Но за какво я пуска Лена в този момент? това е второто сантиментално кадро с Иванов, което Лена пуска тази седмица. Преди дни тя разгласява фотография как  двамата са спрели сантиментално ръце измежду природата, край изящен язовир.

Според едни от депутатите на „ Промяната ” мирише на женитба. Лена била толкоз щастлива с Миро, че непрекъснато показвала любовта си. Други обаче настояват, че раздялата им въпреки всичко е реалност. И със фотосите Лена се пробва да се изясни в обич на Миро, да му напомни прелестните мигове дружно и да си го върне. Развръзката следва!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР