Лена Бориславова, началник на кабинета на Кирил Петков, е върла

...
Лена Бориславова, началник на кабинета на Кирил Петков, е върла
Коментари Харесай

САМО В ПИК! Кола на НСО вози Ленa на разпит в прокуратурата - любимката на Киро се фръцна с чанта за 1000 лв.

Лена Бориславова, шеф на кабинета на Кирил Петков, е върла почитателка на топ стилните марки. Папараците на ПИК я снимаха през днешния ден, на влизане в Съдебната палата, да носи скъпарска на мечтаната от всяка жена марка FURLA. Италианският бранд е един от главните играчи на международния пазар с кожени произведения и държи солидни цени от години.

Всяка вървежна дама е наложително да има в дрешника си най-малко една дребна Furla, която се търгува за най-малко 500 лева, и значително почитателки се борят с нокти и зъби се доберат до чантичката на ликвидация, където цените не падат под 350-400 лева
свързани новини81094преди 4 часа
Ленината Фурла е на цена сред 890 и 1000 лева, само че липсва в настоящия азбучник на марката през 2022 година Началничката на премиерския кабинет, както знаем, е добре платена и явно обилно пръска парите си за скъпарски аксесоари, за каквито междинната българска жена единствено може да мечтае.

Бориславова се къпе в лукс от всевъзможен темперамент, откакто даже кола на НСО я вози напред-назад из София. Фоторепортер на ПИК засече по какъв начин тя идва на разпит в прокуратурата с първокласен автомобил на службата за защита, който я е докарал единствено за няколко крачки от Министерски съвет до Съдебната палата.

Всичко това се случва на фона на бедстващите българи, чудещи се по какъв начин да си платят сметките за ток и парно, останали без прехранване около рецесията и рестриктивните мерки поради COVID-19 и задъхващи се от непостижимите цени на съществени артикули.

Но за облажилите се с постове близки на сърцето на премиера кумове, кумици и обичани дами проблеми няма. Там щастието е цялостно - тлъсти заплати, служебни коли, благинки, спомагателни добавки...













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР