Лена Бориславова и половинката й - депутата от ПП и

...
Лена Бориславова и половинката й - депутата от ПП и
Коментари Харесай

Лена плати 500 лева за фотосесия на бебето си

Лена Бориславова и половинката й - депутата от Политическа партия и някогашен зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов, към този момент са спретнали първата професионална фотосесия на новородената си щерка Деа. Те са употребявали услугите на една от най-известните фотографки в столицата, която е снимала и децата на други звезди, като Радина Кърджилова, Деян Донков и Луиза Григорова.



За услугите й младите родители Лена и Миро са платили сумата от 500 лв.. Юристката показа два фрагмента от фотосесията в обществените мрежи, на които обаче не се вижда лицето на тяхната щерка. На едната умилителна фотография таткото държи крачетата на бебето, а на другата Дея е легнала върху корема на майка си.



Бащата Мирослав Иванов държи крачето на дребната Деа 

Първородната наследничка на някогашната говорителка на Кирил Петков и депутата от Политическа партия се роди на 19 септември в частна столична болница. Още преди да навърши 40 дни, Бориславова и обичаният й започнаха да извеждат бебето на разходки из столицата. В момента младата майка била в трепетна подготовка на първото празненство в чест на бебе Деа, а точно нейната погача. Ритуалът съставлява орисване на бебето от най-близките до майката дами, който се прави навръх 40-ия ден от появяването му на бял свят. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР