Лена Бориславова е бременна в четвърти месец, научи Труд нюз“,

...
Лена Бориславова е бременна в четвърти месец, научи Труд нюз“,
Коментари Харесай

Лена Бориславова е бременна в четвърти месец, затова напуска парламента – СНИМКИ

Лена Бориславова е бременна в четвърти месец, научи „ Труд нюз “, от свои източници. Бившата шефка на кабинета на Кирил Петков и спрягана за негова държанка се сгоди предходната година за Мирослав Иванов, който пък същият Петков направи ръководител на Народно събрание.

Това е и повода за светкавичния спешен ПР, който залива медиите сега. От щаба на Политическа партия раздават големи пари, с цел да се съчиняват умилителни материали за бременната Лена, единствено и единствено да бъде избегнат главният въпрос – кой е бащата.

Хронологията на събитията също е странна. Първата дописка, която излиза по въпроса е от 5 януари. В нея се оповестява, че Лена и Миро „ работят за бебе “. В следващи текстове се твърди, че е „ станало по Коледа “.

Политическият въпрос е – за какво, знаейки, че е бременна, Бориславова се кандидатира за народен представител, единствено, с цел да се откаже незабавно, а персоналният – кой е бащата.

От към 2 месеца с спешния ПР на Лена е зает Любомир Павлов, прочут като Любо пъпката. Задачата му е да омекоти удара, който Политическа партия биха понесли от абсурда с нероденото дете.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР