Лелята на загиналия на строителна площадка край АЕЦ „Козлодуй” Надка

...
Лелята на загиналия на строителна площадка край АЕЦ „Козлодуй” Надка
Коментари Харесай

Лелята на загиналия край АЕЦ „Козлодуй” Антон е неутешима: Искаше да... СНИМКИ

Лелята на починалия на строителна площадка край АЕЦ „ Козлодуй” Надка проговори за нещастието. Тя е отгледала 41-годишния Антон Георгиев от дребен, дружно с тримата му братя и сестри, оповестява Нова телевизия.

„ Много положително, ведро и работливо момче. Той ще ми липсва, че няма да го виждам към този момент. Радваше се, гордееше се, че работи. Вика ми, лельо, това съм си платил, това съм си купил. Ще подвигна къща, ще дойдеш с мен. Искаше да има къща, ето в този момент ще има такава насреща...”, съобщи през сълзи Надка.

Разбра се още, че вторият умрял е пристигнал да работи на площадката поради по-голяма пенсия. Той щял да се пенсионира през март.



В същото време един от двамата оживели в случая на строителната площадка край АЕЦ „ Козлодуй” – Филип, не желае да приказва с никой. Той в потрес и не може да приказва свързани неща, оповестява Нова телевизия.

Плаче и търси по име затиснатите от металната структура трима свои сътрудници, двама от които починаха.

„ Вътре в обувките му има желязо. За да се скъса това нещо, това не е било от седянка, а от работа. Той приказва несвързани неща и още не мога да схвана какво се е случило.”, съобщи брачната половинка на Филип.

Баща му пък добави: „ Казаха ми, че едно момченце е потърпевшо и аз разбрах, че моят наследник там работи там. Тръгнах да видя къде е, само че снаха ми сподели: Ела тук, баща. Филип е тук. И почна да ме успокоява, с цел да не стане по-лошо.”

Разбра се още, че Филип е почнал работа, с цел да стегне къщата си.

Междувременно вторият оживял е опериран и положението му се стабилизира.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР