Лекуващите лекари на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря

...
Лекуващите лекари на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря
Коментари Харесай

Лекарите не правят дългосрочни прогнози за здравето на сем. Скрипал

Лекуващите лекари на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия, които бяха отровени с нервнопаралитично вещество във Англия, не могат да създадат дълготрайни прогнози за здравето им, съобщи Ройтерс.

Снимка: Reuters

Скрипал – някогашен полковник от съветското военно разузнаване, издал десетки сътрудници на Англия, бе открит дружно с щерка му в безсъзнание на скамейка в южния британски град Солсбъри на 4 март.
Юлия Скрипал с първо ТВ изказване: Животът ми се прекатурна, не желая помощта на Русия Възстановяването след офанзивата с Новичок е било дълго и мъчително
В началото лекуващите лекари не бяха сигурни дали двамата ще се възстановят. Медиците признаха пред Би Би Си, че даже са се тормозили някой от тях да не пострада от нервнопаралитичното вещество.

Снимка: Reuters

На въпрос какви ще са дълготрайните последствия от отравянето за здравето на бащата и дъщерята, медицинският шеф на болничното заведение в Солсбъри Кристин Бланчард отвърна, че прогнозата е неразбираема. „ Честният отговор е, че не знаем “, сподели тя в изявлението за Би Би Си, представено от Ройтерс.
Използвани са материали на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР