Лекарите във ВМА се борят за живота на актьора Иван

...
Лекарите във ВМА се борят за живота на актьора Иван
Коментари Харесай

Лекари се борят за живота на актьора Иван Ласкин във ВМА

Лекарите във ВМА се борят за живота на артиста Иван Ласкин. В момента той е настанен в реанимацията, като положението му е сериозно.

" Да, Иван Ласкин е признат във Военномедицинска академия, само че повече информация не може да бъде дадена ", разяснява пред Dir.bg представителят на лечебното заведение Соня Колчакова. Тя отхвърли изрично да оповести детайлности за положението на артиста.

Според неофициалната информация 48-годишният Иван Ласкин е постъпил преди дни във ВМА поради утежняване на здравословния проблем, поради който преди време лежа в столичната Втора градска болница.Само преди няколко седмици той беше изписан от клиниката, където прекара повече от два месеца поради напреднало чернодробно заболяване. Според изявления околните на Ласкин незабавно търсят донор за трансплантация на черен дроб.

Въпреки тежкото положение, той е контактен и е запазил наличие на духа. " Иван е мощен, преодолявал е какво ли не, сигурни сме, че ще се оправи и този път ", разясниха с вяра пред Dir.bg хора от културните среди, които са осведомени със здравословния проблем на Ласкин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР