Лекарите от болница „Света Анна“ в София продължават да се

...
Лекарите от болница „Света Анна“ в София продължават да се
Коментари Харесай

Дължи ли Денди 50 бона на болницата, в която е приет след тежкия побой?

Лекарите от болница „ Света Анна “ в София не престават да се борят за живота на Любомир Милчев-Денди, само че към този момент към момента индикации за възстановяване на положението му.

Припомняме, че известният всемирски хроникьор и публицист бе признат в болничното заведение на 18 февруари в изключително тежко положение в резултат на тежък побой.

Малко по-късно, по информация на лекарите, стана ясно, че се е наложило неотложно да му бъдат осъществени две черепно-мозъчни интервенции.



Преди ден из медийното пространство бе публикувана новината, че Денди от години не си внасял здравните осигуровки. А това значи, че болничният престой и мозъчните интервенции, на които бе подложен, би трябвало да бъдат заплатени.

В писанията даже бе посочена и сумата, за която светският лъв трябвало да се бръкне, с цел да си заплати лекуването. До момента тя надхвърляла 50 000 лв. и продължавала да пораства с всеки ден.

Във връзка с въпросните публиказии през днешния ден от лечебното заведение прецизираха, че информацията, че Денди дължал на УМБАЛ "Св. Анна " сподобна сума, не е вярна, означават от HotNews.bg.

Още по-малко пък някой от болничното заведение е желал такива пари от роднините му, допълват от "Света Анна ".



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР