„Лекарите нямат работно време, те винаги са в работен режим,

...
„Лекарите нямат работно време, те винаги са в работен режим,
Коментари Харесай

Вицепрезидентът към лекари: Нямате работно време, винаги сте на първа линия

„ Лекарите нямат работно време, те постоянно са в работен режим, на първа линия. Дължим ви благодарност и признателност всеки ден. “ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към участниците в „ Неограничена ринология и V Педиатрична оториноларингологична конференция “, която се провежда от Българско съдружие по детска оториноларингология, Българско ринологично съдружие и Медицински университет – Пловдив. Форумът се организира в хибриден формат – онлайн и присъствено, оповестиха от прессекретариата на президента.

„ Живеем в комплицирано време. В сумрака на войната и пандемията от Ковид-19 на напред във времето е армията на хората с бели престилки, на хората, които избавят животи и подаряват вяра. Поклон пред тези, които заплащат най-високата цена за спечелването на тези борби – живота си “, съобщи вицепрезидентът.

Йотова посочи присъединяване в конференцията на величествен брой задгранични посетители, светила в региона на оториноларингологията и педиатрията, потвърдени учени от целия свят, които „ трансформират това научно събитие във конгрес, който ще провокира извънреден интерес измежду научния свят и лекарите “.

Вицепрезидентът благодари особено на ръководителите на организационния комитет – ректора на МУ – Пловдив проф. доктор Мариана Мурджева и заместник-ректора проф. доктор Диляна Вичева.

„ От вашата грижа и умения зависи здравето на всяко едно потомство. За мен е извънредно значимо да заявя своята поддръжка към активността ви, тъй като през вашите кабинети минават нашите деца “, уточни Илияна Йотова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР