Лекарите не даваха добри прогнози за здравословното й състояние. Хечи

...
Лекарите не даваха добри прогнози за здравословното й състояние. Хечи
Коментари Харесай

Актрисата Ан Хечи почина след тежка катастрофа frognews.bg

Лекарите не даваха положителни прогнози за здравословното й положение. Хечи е карала автомобила си и се е блъснала в къща, с което е провокирала пожар в западен регион на Лос Анджелис в петък.

Органите на реда разкриха, че в кръвните проучвания на звездата е имало следи от опиати.

Ан Хечи е известна с филми като " Дони Браско " с Джони Деп, римейка на " Психо ", бе екранна партньорка на Харисън Форд в " шест дни, седем нощи ". Ролята й в сериала " Друг свят " й носи премия " Еми ". Също по този начин тя е майка на двама сина, а партньорка в живота й бе телевизионна водеща Елън Дедженеръс.

Мнозина се надяваха, че Хечи ще се възвърне, откакто непосредствен до актрисата заяви в началото, че е в " устойчиво " положение. Пожарникарите споделиха, че тя е говорила с тях, до момента в който е била измъквана от останките на автомобила и откарана в болница.

Но актрисата малко по-късно изгубила схващане и на 8 август стана ясно, че тя е в " извънредно сериозно положение " и е изпаднала в кома. В петък фамилията й сподели в изказване, че не се чака тя да оцелее и че тя е държана на животоподдържащи апарати, с цел да се дефинира дали органите й могат да бъдат дарени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР