Лекар в TikTok обясни кои са най-опасните позиции – онези,

...
Лекар в TikTok обясни кои са най-опасните позиции – онези,
Коментари Харесай

Това са секс позите, при които вероятността да свършите в болница е най-голяма

Лекар в TikTok изясни кои са най-опасните позиции – тези, които е най-вероятно да ви вкарат в болничното заведение с фрактура на пениса и други еднообразно ужасяващи проблеми.

„ Това е най-опасната секс поза съгласно науката и тя провокира 50 % от фрактурите на пениса – изяснява доктор Кейърн Радж във видеото. – Ако има каквото и да било непостоянни тласъци или придвижванията на двамата души не са синхронизирани, мъжкият сексуален орган може да излезе и да бъде сплескан от женската срамна кост [пубиса] ”.

Изследването, за което той приказва, наподобява е Mechanisms Predisposing Penile Fracture and Long-Term Outcomes on Erectile and Voiding Functions, а позата – противоположната версия на ездачката, при която дамата е от горната страна, само че е обърната с тил към мъжа. Според доктор Радж точно тя е повода за по-голямата част от „ счупените “ пениси.

Изследването обаче, оповестено в Advances in Neurology , не твърди тъкмо това. То преглежда пациенти, постъпили в незабавното поделение на три лечебни заведения в интервала 2000 – 2013 година с хипотетична фрактура на пениса. Те са разпитани за признаците, механизмa на контузията, половата поза, довела до това, а на по-късен стадий – след възобновяване им – експертите ревизират дали съществуват дълготрайни проблеми с ерекцията и уринирането и дали тези функционалности са естествени или не.

Повече от половината пациенти „ оповестяват за класическата триада от шумно изпукване, последвано от детумесценция [спадането на ерекцията] и болежка “.

Изследването открива, че хетеросексуалният секс е най-често срещаната причина за фрактурата (66,7 % от всички проучвани пациенти). На второ място се подрежда операцията на пениса (14,3), последвана от хомосексуалния секс (9,5 процента). Други 9,5 % пък избират да не разкриват какво тъкмо се е случило.

50 % от фрактурите на пениса при хетеросексуалните двойки настъпили в случаите, когато дамата е от горната страна. Не сме напълно сигурни за какво лекар Радж счита, че в тази ситуация става дума съответно за противоположната версия на ездачката, само че може би съществува в допълнение изследване, което преглежда по-подробно спецификите на сношението сега на контузията.

Втората най-опасна секс поза е кучешката (28,6 процента), до момента в който 21,4 % от мъжете оповестяват, че са били от горната страна, когато това се е случило.

Междувременно 92,9 % от пациентите споделят, че сега на контузията са практикували вагинален секс, до момента в който 7 % – анален.

При хомосексуалните двойки едната половина от пациентите признават, че сътрудникът им е бил от горната страна, до момента в който другата – че позата е била кучешката. И тук няма и помен от противоположната версия на ездачката.

И по този начин, за какво е по-вероятно мъжкото достолепие да пострада по време на хетеросексуалния секс в случаите, когато дамата е от горната страна?

„ Нашата догадка е, че когато дамата е от горната страна, тя нормално управлява придвижването с тежестта на цялото си тяло, падащо върху еректиралия пенис, и когато той не прониква по верния метод, тя не може да прекъсне процеса, защото нормално за нея вредата е незначителна (болка няма), само че при пениса - голяма “, пишат създателите на проучването.

„ И противоположното – когато мъжът управлява придвижването, възможностите да спре проникването в отклик на настъпващата болежка в пениса са много по-големи “.

Учените обаче означават, че поради естеството на пострадването, те не може да са изцяло сигурни за точната причина за фрактурите.

„ Информацията, обвързвана с факторите, довели до фрактура на пениса, постоянно се добива чрез историите, които пациентите описват на лекарите. Като се има поради интимността и табутата в половия живот на пациентите (a ¼ избират да не споделят подробности), доста от хората може и да не са показали действителната обстановка напълно тъкмо. “

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР