Лекар ще прецени здравословното състояние на Ален Делон, след като

...
Лекар ще прецени здравословното състояние на Ален Делон, след като
Коментари Харесай

По настояване на децата му: Лекари ще оценяват здравословното състояние на Ален Делон

Лекар ще реши здравословното положение на Ален Делон, откакто юристите на 88-годишния френски артист и синът му Антони желаеха той да бъде подложен под правосъдна отбрана, съобщи Агенция Франс Прес, като цитира френските управляващи. 

" Прокуратурата в Монтаржи е поискала дипломиран доктор да направи оценка на положението на Ален Делон ", се споделя в изказване на прокуратурата в градчето в Централна Франция, покрай мястото, където живее артистът, прочут с функциите си в " Басейнът " и " Гепардът ".

" Прокурорът удостоверява, че на 10 януари 2024 година е получил два обособени имейла от юристите на Антони и Ален Делон, в които се показва, че артистът незабавно би трябвало да бъде подложен под правосъдна отбрана по здравословни аргументи ", се споделя в изказването. В него се прибавя, че процедурата няма да бъде обект на " по-нататъшна връзка ".

По-рано Лоранс Бедоса, показала се за юрист на Ален Делон, съобщи в известие за медиите, че е " поискала по е-поща от прокурора на Монтаржи да стартира процедура за слагане на Делон под правосъдна отбрана ".

" Това е доста удовлетворяващо за нас и за нашия клиент. Надяваме се, че експертната оценка ще бъде осъществена от експерт, с цел да можем най-сетне да бъдат обновени грижите, от които се нуждае Ален Делон ", съобщи пред Агенция Франс Прес Кристоф Айела, юрист на Ален Делон.

Той разгласи пред " Фигаро ", че към този момент не пази ползите на дъщерята на артиста - Анушка, " с цел да се успокоят полемиките ".

За свадите във семейството Делон се разбра за първи път при започване на януари от изявление за " Пари мач " на 59-годишния наследник на френската кино икона - Антони Делон. Седмица по-късно в същото списание излезе и диалог с най-малкия наследник, 29-годишният Ален-Фабиан. Двамата считат, че татко им е бил манипулиран от сестра им, 33-годишната Анушка, за която се твърди, че е крила от тях здравословното положение на родителя им. 
   
Тя желае да го реалокира от Франция в Швейцария, с цел да избегне заплащането на прекомерно огромен налог върху наследството, твърди Антони.

От своя страна Анушка упреква братята си, че са заплашили живота на артиста и изяснява, че желае да води татко им в Швейцария, с цел да може да продължи да се лекува там.  Дъщерята е на мнение, че медицинските грижи за Ален Делон във Франция са извънредно незадоволителни, както и че на швейцарските лекари би трябвало да се разреши да го прегледат още веднъж и да възобновят лекуването му, в противоположен случай има риск за живота му.

В юридически проект на 22 декември Ален-Фабиан подаде тъжба против Анушка за " корист със уязвимост " в ущърб на татко им, напомня Агенция Франс Прес.

От своя страна Антони разгласи пред " Пари мач ", че е подал тъжба против нея, като я упреква, че не го е уведомила за неуспеха на татко им да премине " пет когнитивни теста " сред 2019 и 2022 година

Оттеглил се от светлините на прожекторите, Ален Делон има единствено няколко обществени изяви в последните годините. Той участва на погребението на Жан-Пол Белмондо през септември 2021 г. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР